nell1 futás

2013.02.03 Vasárnap, 17:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:48:15

Távolság

7 km Szint: 7 m

Tempó

06:54 p/km (8.70 km/h)

Edzésleírás

Tuti futi :-)

Jól ment, a szeles időjárás ellenére, de az is igaz, hogy új ajtó nyílt ki előttem. Kaptam egy zenelejátszó kütyüt, tudom, szégyen, de még nem volt dolgom ilyennel, szóval hatalmas élmény volt zenével futni, végre újra a kedvenceimet hallgatni, nem nagyon van rá lehetőségem egyébként. Az volt csak kicsit zavaró, hogy bedugós a fülhallgató, és csak azért nem esett ki, mert a sapka a helyén tartotta, majd még ki kell tapasztalni, hogy marad ez ott. 13 éves koromban volt walkmanem, de ahhoz még a hajráf típusú fülhallgató volt, szóval ez is új. Attól is féltem, hogy nem fogom hallani a külső zajokat, leginkább az autókat, de szerintem sikerült jól beálíltani  a hangerőt, mindent jól hallottam. Az idő meg csak repült, a zene meg elterelte a figyelmemet a nyűgjeimről. Már megfigyeltem, ha kedvetlenül indulok futni, hajlamos vagyok túlzásokba esni, jajj, most ez nem jó a vádlimnak, jajj fárad a combom, rosszul vettem a levegőt stb. Mert ugye figyelni kell magunkra, de nem ennyire. Így viszont ment minden szépen magától, hipp-hopp elszaladt ez a 7 kili :-) 

Jó volt!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:48:15 7 06:54 8.70 7 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

RunKa képe

RunKa 4132 napja

Tuti futi, de jó duma :) Majd lopom :D  Egészségedre ::))) Látod, ha nem oda figyelsz, máris nem gond semmi, már csak azért is, mert ha igazi lenne a gond, azt fülcsivel is éreznéd, szóval, minden a legnagyobb rendben !!!!  Jujj, de örülök, olyan jó volt ezt olvasni !!

Tündüs képe

Tündüs 4132 napja

Klassz!

A hosszúkra sosem viszek zenét, mert versenyen sem futok vele, de a hétköznapi megszokott útvonalakon megkönnyíti az edzést. Nekem sem marad bent a fülemben, ezért van olyan fülre akaszthatós , végül is ugyanaz, mint a hajráf-os csak kis akasztókkal. A páromnak pedig ilyen van: ez is akasztós, viszont  a fülébe is dugja

Briel képe

Briel 4132 napja

Nahát, azt hittem, rosszul látok, hogy ilyen időben kimentél! Remélem, a zene-kütyü átsegít majd a gondokon, és hidegben is mész ki sokat! :) Egészségedre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!