nell1 futás

2013.01.30 Szerda, 17:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:41:40

Távolság

6.1 km Szint: 7 m

Tempó

06:50 p/km (8.78 km/h)

Edzésleírás

Ez ma nagyon jó volt!

Pedig majdnem megfutamodtam, mikor indultam, akkor vettem észre, hogy esik, hát ehhez nem sok kedvem volt, de aztán mégis megoldottam. Picit sok cucc volt a fejemen, de sebaj. Visszaszaladtam a gyerek baseball sapkájáért, de az nem takarta a fülemet, meg féltem is, hogy leesik, úgyhogy ráhúztam a sapkámat. Na de így meg ázik.. oké, kapucni. (Na, a bolond nő fut :-)) Volt egy kis idő, amikor úgy éreztem, ez így sok, de aztán mégsem. Jó volt így. Nekem inkább egy picit meleg legyen mint hideg. Viszont a baseball sapka tanácsért köszi, tényleg jó, átláttam a szemüvegen végig! Persze az is igaz, hogy az eső is csitult fokozatosan, mire hazaértem, elállt. De akkor is jó volt. 

Most azt sem éreztem, hogy vánszorognék, sőt, jól ment! Még a térdem is jól viselkedett, csak halkan szólt, hogy ne már, de én úgy döntöttem, de igen!- úgyhogy kibírta. 

Szóval ez most rendben volt :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:41:40 6.1 06:50 8.78 7 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

nell1 képe

nell1 4135 napja

Tudom :-) Csak béna vagyok, én +10 fokban is kapucnit húzok a fejemre, mert a fülem mindig nagyon fázik és fáj, nem belül, mint amikor beteg az ember, hanem kívül, maga a fülkagyló, nagyon rossz érzés. Igazából pont jó volt így :-)

RunKa képe

RunKa 4136 napja

Szuper, még a végén oda is eljutunk, hogy nem félted a füledet, hidd el, nem onnan fázol meg :::)))  Amúgy meg amíg futsz, nincs semmi baj a hideggel, legközelebb legyen elég a baseball. Inkább a kabi a lényeg, ne ázzon át.

Egs a futást, királylányos, azért vigyázz a térdekre, rengeteg futónap van még előtted :))) Tök jó, hogy élvezted ::)

Briel képe

Briel 4136 napja

Ez jóóóó! :) Örülök, hogy jó volt, és már túl vagyunk a tél nagyján! Még egy hideg hónap, aztán jön a tavasz! :)

Egészségedre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!