farkass74 futás

2013.01.23 Szerda, 17:58:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:41:21

Távolság

7.65 km

Tempó

05:24 p/km (11.10 km/h)

Pulzus

Átlag
137
Minimum
0
Maximum
147

Edzésleírás

Ma kicsit hosszúra sikerült, pedig elvileg pihenő hetem van. Kicsit igazítani kellett az edzés mennyiségét a "pillanatnyi lehetőségekhez", így ez kerekedett ki.

1. Úszás: Ma nem gyorsaztunk, helyette kicsit csiszolgattuk - kérésemre - a mellúszásom. "Hobbi úszónak jó, de apróbb kiigazítást igényel a dolog" volt a diagnózis. Nosza neki is kezdtünk. ..... persze megint kiderült, hogy semmi sem az igazi. Azt hiszem Gyurta Daninak nem kell tőlem rettegnie még egy darabig... :)

2. Futás: Könnyed, jól eső, amolyan saját tempójú örömfutás. Jó volt érezni, hogy egyben vagyok. Van erő, van lendület, van dinamika. (Tudom, akkor meg is mutthattam volna... ;)  ) Élveztem, más nem is számított. 

3. Bringázás: Itt sem akartam a világot megváltani. Viszont nem sokat szöszöltem... gyors cipő csere és már ment is a görgő. Mivel kint durván 0 fok volt, így bentre kicsit túlöltözött voltam. Egyébként is szokott rólam folyni a víz, de most aztán különösen... Örültem, hogy félóra után leszállhattam.... 

4. Erősítés: Egy kis cross fitness vagy mi a szösz (kettlebell + has + bicepsz + kis fekvőtámasz +++) Kidöglöttem. Ennyi volt az erőm. Bár nem nagyon akartam, de faltam néhány falatot, mert már úgy éreztem, hogy a kanibalizmus sejt szintjén felütőtte a fejét nálam és menten elpusztulok, ha nem ehetek. De tényleg mértéktartó volt az étkezésem. :) 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:41:21 7.65 05:24 11.10 0 0 147 137
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

ildikó.cs képe

ildikó.cs 4177 napja

Mi van? Ez nagyon kemény nap volt! Gratulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!