dorik futás

2013.06.02 Vasárnap, 14:50:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:01:43

Távolság

20 km

Tempó

06:05 p/km (9.86 km/h)

Pulzus

Átlag
160
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Középtávú triathlon.

Úszás elvileg 16.2 fokos vízben volt. Annyinak akarták mérni, maradjunk ennyiben. Szétfagytunk, bár menet közben így-úgy meg lehetett szokni de sztem max 15 volt. A realitás a rövidített 1500 méteres pálya lett volna. Amennyire a hideg engedte lefürödtem. Azért érzem, hogy nem tudok olyan bepörgetéseket csinálni mint régen, izomból. Nincs is karizmom most :(

Bringán bekaptunk egy itteni mércével is erős szelet. Nagyobb részt oldalszél volt, ami nekem végig 99%os koncentrációt jelentett. Jó edzés volt Nizzára. Éreztem, hogy a szilárd kaja hiányzik, csak 3 gélt ettem. Frissités nem volt, szal sok javitásra nem maradt esélyem, azt tudtam enni ami volt nálam.

Futás nagyon szarul ment, pedig bringán jobb idővel szálltam le mint tavaly. Az első körben az Achillesemmel szarakodtam, meg a vádlim is be volt állva, próbáltam lazítgatni. 2-3. kör relativ jól ment, azt legalább végigfutottam, de nem volt semmi tempóm. 4. körben meg agyilag haltam meg, már rohadtul elegem volt a szélből, és tudtam, hogy szintre beérek, motiválni meg nem motivált már semmi.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 20 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

smarcsu képe

smarcsu 4041 napja

ilyen hideg víz után nem túl meleg, de szeles levegőn nem csoda, ha nem ment annyira a futás, mint ahogy az utóbbi időben ment. na meg az a brutál szél. szerintem aki nem volt kinn nem tudja,mi is az. bár most itt is eléggé viharos :) gratulálok a napodhoz, szerintem szép teljesítmény!

zolle képe

zolle 4041 napja

Szép volt ez. Egyre jobb lesz. Hajrá! :-)

Sipi képe

Sipi 4042 napja

Ez egy kemény menet volt, nagyon hideg vízben, utána a szeles bringás szakasz sok energiát kivehetett belőled, ezekhez képest a futás szerintem jól ment! Gratulálok, mind 3 számhoz! Úszásod tempója számomra űr-idő......:)))

Felszerelések

Egyéb Compressport R2 (ice blue)