Sárcipő futás

2013.01.19 Szombat, 08:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:04:00

Távolság

30 km Szint: 733 m

Tempó

08:08 p/km (7.38 km/h)

Edzésleírás

Bartina 30 Dórival és Surával. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez a kis hótaposás, csúszkálás meg se kottyant :-).

Már szinte menetrend szerűen a hét végére ideális futó- és túraidő kerekedett. Egész héten esett az eső, minden felázott, de pénteken elkezdett havazni és fagyni. Szekszárd környékén lényegesen nagyobb hó van, mint itthon, olyan jó 10 cm-es. Alatta nagyrészt megfagyott a talaj, de ahol nem, ott sem kellett nagyon dagonyázni. Szálkán és Grábócon még jeges volt az út, de amikor a 15-ös útvonalat elhagytuk, szinte szűz hóban haladtunk. Ladomány után szarvasokat láttunk szaladni a völgyben, egy bika meggondolta magát és elindult felénk. Behúzódtunk a kerítés oszlopa mellé, jó szelünk is volt, csak mikor olyan 20 méternyire volt tőlünk, akkor vett észre, egy kicsit megállt, és visszaszaladt a völgybe. Dámbikát most láttam először ilyen közelről. Aztán a Fazekas-völgyben meg egy róka ugrott át előttem az úton. A Sötét-völgy után a K- jó hosszan emelkedik, és ott már senki nem járt előttünk, úgyhogy küzdelmes volt a friss hóban. Mire a Szarvas-szurdikhoz értünk, a nap is kisütött, vakítóan csillogott a havas táj, gyönyörű volt.

Szuper túra volt, minden percét élveztem. Viszont a bal lábamon az egyik körmöm belilult. Ilyet még eddig egy cipő sem csinált velem :-(.

Jaj, majdnem kifelejtettem, hogy sajnos láttunk még szarvasokat, de azok bizony csak két szarvastehén feje és belsőségei voltak. Frissen mészárolhatták le őket, még a rókák sem kezdték széthordani ...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:04:00 30 08:08 7.38 733 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

stirma képe

stirma 4174 napja

Szép lehetett, gratulálok!

Sárcipő képe

Sárcipő 4174 napja

Köszönöm szépen :-).

Edina42 képe

Edina42 4175 napja

Gratulálok!

Felszerelések