Kritty Úszás

2013.01.14 Hétfő, 05:54:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:54:00

Távolság

2.7 km

Tempó

20:00 p/km (3.00 km/h)

Edzésleírás

A Margitszigeten meseszép és érintetlen téli táj fogadott. Hatalmas pelyhekben hullt a hó, a tájat beborította a hófehér lepel. A fenyőfák ágai meghajoltak a rájuk hullott hótól, zöld és fehér kaput alkotva az oldalúton. A több centis fehér hótakaróban csak az én lábnyomaim látszottak, ha visszanéztem. Előttem feltöretlen fehérség, míg csak hullt és hullt a fehér égi áldás. :)

Közben azért arra is gondoltam, hogy vajon hogyan is fogok a lépcsőkön lejutni a medencéhez. :) Bár a friss hó nem csúszik. Ha mégis, akkor kihozok egy deszkát, ráülök és szánkóként használom. :) Persze a lépcsőkön finom, friss fehér hó várt. Nem csúszott, csak a meztelen lábamnak volt picit hideg. :)

600 m vegyes úszás

200 m gyors

600 m gyors: bója 5-ös levegő (összeszedetten :)

800 m gyors: bója és ellenállás 5-ös levegő

500 m gyors: ellenállás 

Ma Ács Petivel úsztam egy sávban.  Gyönyörűen és nagyon gyorsan úszik. Ismét szembetalálkoztam azzal a ténnyel, hogy mennyit kell még tanulnom és fejlődnöm. :)

Munkába menet az uszi bejáratánál az egyik kicsi Cirmolló a hóban játszott, majd hirtelen beszaladt a "színpad" alá. Nagyon édeske volt, mint mindig. A többiek ki sem dugták az orrukat a védett kis kuckójukból ebben a nagy hóesésben. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:54:00 2.7 20:00 3.00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

smarcsu képe

smarcsu 4186 napja

jó volt reggel, nagyon szép volt. Ács Peti meg nagyon szépen és gyorsan úszik, én is mindig csodáltam. Múltkor láttam a videóját is, meg is ismertem a mozgásáról :) egészségedre.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!