nell1 futás

2013.01.06 Vasárnap, 16:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:59:11

Távolság

8.1 km Szint: 7 m

Tempó

07:18 p/km (8.21 km/h)

Edzésleírás

Én, a hős, meg a bátor, meg a merész, stb. futottam! Szakadó hóesésben!!!

Az úgy volt, hogy már pénteken eldöntöttem, hogy vasárnap futni fogok. Valahogy most rákattantam. Persze máskor is volt már ilyen döntésem, aztán mikor mi lett belőle. Most nagyon akartam. Persze, mire odáig jutottam, hogy mindennel kész vagyok, indulhatok, kinéztem az ablakon és basszus, esik a hó. Ne már! Gyorsan néztem a radarképeket, remélve, hogy jól látható lesz, hogy hamarosan eláll, de nem. Szóval gondoltam, mindegy, nekiindulok, legfeljebb, ha nagyon nem tettszik, majd hazajövök. 

Hát, eleinte nagyon nem tettszett. Épp szembe fújt az a kis szél, ami volt, és bevitte a hópelyheket a nyakamba, nagyon nem tettszett. A maradék szúrta az arcomat...hát, itt erős kétségeim voltak. Aztán amikor fordultam, és már nem szemből támadtak a hópelyhek, egész elviselhető lett. Hamar kimelegedtem, nem fáztam -ez jó :-) viszont az arcomra hulló hó azonnal el is olvadt és a víz folyt végig, ááá! A másik ami rossz volt, hogy a szemüvegem belülről bepárásodott, kívülről rátapadt a hó szóval lényegében semmit nem láttam. Kb a felénél fel is adtam, hogy törölgessem, inkább levettem és zsebre tettem, így igaz hogy homályosan, de legalább derengett valami. A vége felé éreztem, hogy valószínűleg átázott a cipőm, akkor kezdtek fázni a lábujjaim, de akkor már úgyis a végén jártam a tervezett távnak. 

Összeségében a futás jó volt, a havat nem élveztem, de nem volt annyira borzasztó, mint amire számítottam. Most pedig büszke vagyok magamra, hogy így "megküzdöttem az elemekkel" :-)

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:59:18 8.1 07:19 8.20 7 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

forgi képe

forgi 4160 napja

És igen tényleg HŐS vagy. Ebben az időben CSÁK Norisz sem futott, ez egészen biztos!

Egs s csak azért nem írom, hogy sok ilyet, mert inkább jobb időjárást kívánok a hasonló futásokhoz.

Briel képe

Briel 4160 napja

Tyűha, 0 fokban, hóesésben, 8 kili! Gratulálok!

Tündüs képe

Tündüs 4160 napja

Igazi akcióhős vagy!

Örülök, hogy lélekben is erős voltáll!

RunKa képe

RunKa 4160 napja

Hű, neked már  kijutott a havazásból !

Ha esik, akor jól jön egy basebal sapi,mert a simlije némileg védi a szemedet a hópelyhektől. Nem baj, ha átázik a cipőd,ha mozogsz, nem fázol meg.

De te egy nagynagyNAGY hős vagy ::))) Én is büszke vagyok rád !  Gratulálok !!! 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!