szaboaron86 futás

2013.01.01 Kedd, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:16:00

Távolság

32.7 km Szint: 1555 m

Tempó

07:50 p/km (7.66 km/h)

Pulzus

Átlag
161
Minimum
0
Maximum
176

Edzésleírás

Nyitom a kocsiajtót, megcsap a hideg friss levegő. Csend van, csak a patak morajlik. Elkezdek kocogni, lassan átnedvesedik a pólóm, de nem érdekel lépkedek tovább. Ködbe érek, és lassan átbukva a gerincen ahogy a lágy párát átszúrja a napfény és a deres fák árnyéka vetül rám,csoda ország kapuján lépek be. Csak húz a hegy, és még mindig csend van, csak zihálásom, és a fagyott föld ropogását hallani. Kékest elérve, csak bólintok neki, jól ismerjük már egymást, gondoltam majd visszafele megállok. De aztán lágy puffanás, térdre estem, de semmi gond megyek tovább. Parádóhuta előtt, vastag pára tölti meg ismét az erdőt. Ahogy az ágakat érintem a zúzmara csengve esik a fagyott avarra, jelezvén hogy odafigyelj mert fogytán az erő. Leérve a faluba szaloncukrot bontok, és újra érzem az aszfalt csattogásának monoton zaját. Parádsasvárra gyorsan leérek, de tudtam hogy a neheze most jön, irány a Piros felfele. Már érzem, hogy az izmaim fáradnak, nehezen megy, de tolom  neki. Lassan a Sombokrokhoz érek, ott álok a fal előtt, innen már nem visz az út csak felfele. csak gyalogolok, érzem ahogy mászva is savvá válik a vérem. De már nincs sok hátra, mindjárt itt a vége felfelének. Ismét kocogni kezdek, tudván hogy mindját  frissítek egyet. A faházat meglátva lankad a figyelmem, ismét tompa puffanás, a jég nem viccel. A csúcsra felérve sok ember, fogad… kis sétál, szánkózik, kutyázik. De én csak leemelem a hátizsákom, és kiemelem a csutorát, és jó mélyet szívok bele. Totál megkönnyebbülés, kis csokizás gyönyörködés, és indulás is lefele. Az eleje nehezen ment, sok a jeges sziklás rész, fájnak már a térdeim. De aztán a hosszú lágy zakatolás után megpillantom a patakot. Oké innen már nincs sok hátra… A patak most jóval duzzadtabb, mint amikor legutoljára találkoztunk. Kissé határozatlan átkelésnél, az utolsó pillanatban megbotlom, de szerencsére már a túlpartra érkezem. Leérve az erdei útra, már elmúlt a fáradság, a fájdalom. A kocsit megpillantva, már várt a felismerés, hogy igen ez kellett most nekem. Egyedül lenni az erdőbe, az Élményt keresve.

 

http://connect.garmin.com/page/activity/activity.faces?activityId=256544982&actionMethod=page%2Factivity%2Factivity.xhtml%3AuserSwitcher.switchSystem&cid=8800846

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:16:00 32.7 07:50 7.66 1555 0 176 161
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Bozót képe

Bozót 4195 napja

4:16..ha-ha...jól jártál, hogy nem mentem :-)   Egy órával lassabbat tudtam volna max...

 

Gratu, élmény lehetett valóban! Soha rosszabb évkezdést!

marky képe

marky 4199 napja

nem gyengén kezded az évet Tesó! :D
nagyon gratulálok, micsoda motivált ember vagy, egyedül...Kékes... cool beszámoló

dilisuni képe

dilisuni 4199 napja

még, még, még... mármint ilyen jó beszámolót, ilyen jó futásokat!!! Egyre keményebb és keményebb vagy, a 2013-as a Te éved lesz... futásilag biztosan ;) egészségedre!

jrichard76 képe

jrichard76 4199 napja

...én meg tv-zni is fáradt voltam :) na összeszedem magam!

Ma mentem edzeni a MAC-ba, öltöznék át, de futónadrág sehol. Bakker, ilyen még nem volt. Visszaöltöz, hazamegy :(

Majd holnap ;)

janos.baranyi képe

janos.baranyi 4200 napja

4 óra 16 perc ..úristen.. toltad is neki látom... fasza leírás, ilyet sem sokszor olvasok!

skia86 képe

skia86 4201 napja

ohhh, a sírás kerülget...csodás ahogy leírtad,sajnálom hogy nem lehettem ott. DE, ugye ugye nincs semmi baj? minden ok, ugye?!?!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!