nyaff futás

2012.11.29 Csütörtök, 17:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:53:30

Távolság

8 km

Tempó

06:41 p/km (8.97 km/h)

Edzésleírás

Margit sziget

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:53:30 8 06:41 8.97 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

nyaff képe

nyaff 4225 napja

Köszi Hugikám! De inkább nem! Így is eléggé fázós vagyok. Nagyon tudlak sajnálni ezért a zord időjárásért, remélem az élet többi területe bőségedsen főlé kompenzálja :) Megyek is, vár a forralt borocskám=védőital :)

dorik képe

dorik 4225 napja

Gyere errefelé garantáltan gyakrabban lesz ilyen meghatározó élményed :)

nyaff képe

nyaff 4226 napja

Ok, ne legyen habos torta, de legalább egy muffin lenne.. :)

RunKa képe

RunKa 4226 napja

Ez volt jellemző ma sokunk futására, neked meg aztán főleg kijutott ott a szabadban, Duna mellett. Na de nem lehet mindennap habostorta :D Egs !

nyaff képe

nyaff 4226 napja

Hja, főleg, hogy 10 perc alatt megváltozott az időjárás. Kifelé az Árpád-hídon még azon vacilláltam, hogy megint túlöltöztem, le kéne venni a fölsőt, meg milyen jó, hogy kesztyűt nem hoztam meg sakpa helyett csak egy vékony nyári kendőt kötöttem a fejemre. A Palánál el kezdett szemerkélni az eső. Amikor a MAC-nál megfordultam, olyan pofa szelet kaptam, hogy levegőt is alig tudtam venni. Komolyan neki kellett feszülni. Gondoltam, majd ha védettebb helyre érek jobb lesz, de nem lett. Az eső vizszintesen vágott az arcomba, kifejezetten szúrt, a szél egyre erősődőtt. A kezeimet behúztam a a felső ujjába, amenyirre csak lehett, a kendőt a füleimre. Kezdtem áthűlni, pedig a pulzusom szépen kezdett felfelé kúszni, mert hogy sietősebbre vettem a visszaútat. Még az Árpád-hídra felhajtót is megkocogtam. Élmény volt visszaérkezni a kondi-terembe.

dorik képe

dorik 4226 napja

Az milyen jó is :(

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!