Petya_hun futás

2012.11.10 Szombat, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

11:17:55

Távolság

73 km Szint: 3550 m

Tempó

09:17 p/km (6.46 km/h)

Pulzus

Átlag
156
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

 Elindultam egy uton..ami magam az ut a cél.


Bevezető:
Ezen a hétvégén a Mátrába volt a helyünk. Első Dupla Élmény terep futás. Ami 73 km 3550 m szintből és 11 óra 17 perc 55 másodpercből állt össze. Egész géten jó erőben éreztem magam, de azért volt mitől tartanom....Pénteken Csabi társammal lementünk. 4-5 óra autokázás után este 7 kor felértünk a Mátraházára, ahol elfoglaltuk a szállásunkat. Na ezt nem akarom elemezni milyen volt.....

Verseny. 
Én kivételesen nagyon jól tudtam aludni. Reggel pihenten ébredtem fel fél 6 kor keltünk . 9 kor volt a rajt. Már nincs miért izgulni egy ilyen versenyen. :) Szóval lesz ami lesz..érjünk be szinitöd belül, ez a cél. Az első 8 km felfele  még "annyira" nem volt kemény. Felértünk. Nagyon hideg volt. És ez a  késöbiekben is így volt.  Féltávnál 15. voltunk, pedig mi azt hittük hogy a vége fele vagyunk. Első kör végén  (36 km) volt meleg leves, na az nagyon jó volt. 12 percet sikerült depozni. Ami ezek után történt arra nem tudom a választ. Mint ha kicseréltek volna minket. megjött az erő. Megjött a kedv. Megjött a harci szellem. Elekezdtük beérni az elöttünk lévőket. Na ez ia nagy erőt adott. Pedig a felénél 5óra 27 perckor voltunk. Amikor harmadszor mentünk fel a Kékesre, akkor tudtuk már fel kell venni a fejlámpákat,  kabátokat, mert nagyon hideg lesz. Innentől kezdve sorba elöztük az embereket. Nem akartam elhinni, de egyre jobban éreztük magunkat. Valami bolondgombát ettünk biztos :)

Ami számomra nagyon meglepő volt, hogy nem éreztem akkora fáradtságot, amire ilyenkor mindig számitani lehet. Valamiért nem jött, tán elakadt valahol?!....Éreztem végig az erőt magamba. Elég sok szint volt, de sehol egy görcs, még arra utaló jel se. EzEK ÉRDEKES DOLGOK. El kellene hinnem hogy valamit mégis jól csináltam. És ez a 4 év futás, sok izzadás, sok edzés, sok munka nem volt hiába. Nem értelmetlenül csináltam. Csak meg kellet várni amire beérik a "gyümölcs" . Igyhát jó bizzonnyal  az a tervem hogy idén még futkározok ilyen hosszabakat, és Jövőre a 24 órásnak nekivágjak. Minden bozonnyal nagyon nehzés lesz, de bátraké a szerencse. Ha nem kockáztatsz, nem nyerhetsz soha! 



Nagyon jó szeervezés jol. Egy rossz szó nem lehetett. Éjjel jól lehetett haladni az erdőbe is. Frissités, minden kiváló volt. AZ utolsó 5 km már terveztük hogy jövőre ugyanitt.:) 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
11:17:55 73 09:17 6.46 3550 0 0 156
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!