lzszabo futás

2008.10.05 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:46:17

Távolság

42.2 km

Tempó

05:22 p/km (11.19 km/h)

Edzésleírás

23. plus maraton. az első maraton, amiben minden benne volt: a legjobb, a legrosszabb, a feladás, a talpra állás. akkor az elejéről: a legjobb: 3perc minusz a PB-ből, vagy is ez az új. és nem örülök neki és nem vagyok rá büszke sem. ennél sokkal jobbra vagyok képes. a legrosszabb: sosem voltam még futás közben ilyen rosszul. a legrosszabb döntés volt a rövidujjú szet, az elsö km-eken teljesen átfagytam, de legalább a futó kesztyű némi kép melegített, aztán 30.kmnél az összes energiám elfogyott teljes és lassulás állt be, kicsivel késöbb a térdeim elkezdtek fájni, majd felhúzodott a combjaimra, a csípömre, derékra és hátközépre. végül a 3:30as iramfutók is bedaráltak. a feladás: az első maraton amit feladtam, ráadásul a 39.kmnél. ugy döntöttem séta és ennyi. a talpra állás: a 40ik elött erőt vettem magamon és tovább futottam, nagyon nehezen ment és rosszul is esett, de legalább futottam. végül pedig a teszt cipöröl röviden, piszok nehéz és nem való versenyre. de legalább a frissitőknél nem ázott rongyá. juhé... peti, neked külön köszönöm a társaságot, ugyan rövid volt, de annál jobban segített!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:46:17 42.2 05:22 11.19 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Csupi képe

Csupi 5842 napja

Laci! Először is gratulálok! Ha tudtam volna,hogy megállsz,és a feladás gondolatával játszol nem engedtem volna 39-nél! De jól nyomtad! Jövőre megvered a mezőnyt A mélypontról amit mondtál futás közben,edzéssel és akarattal ki lehet lábalni! Üdv Peti

aRchi képe

aRchi 5842 napja

Gratulálok, szép eredmény még akkor is ha ennél gyorsabb vagy! Én is gondolkodtam, hogy hosszúujjúban vagy rövidben fussak (pedig később indultam), de úgy érzem a hosszúujjú miatt jól döntöttem. Ahol melegem volt ott lehúztam, ahol erőssen fújt a szél ott nyakig fel, és nem fáztam sehol. Gratula mégegyszer! :-)
lzszabo képe

lzszabo 5842 napja

köszönöm nektek!

kán, jövöre tiprás lesz, nagyobbat fog szólni a menet, ha a körülmények is engedik. de készülj, mert ha kiakarod /akarjukhozni a jobbat, gigantikus PB-javításod lesz és nekem is :D:P

tomi, a daráló ment is, csak beletört a foga, kicsit le vagyok törve, de majd kicsit késöbb jobb lesz...
eftomi képe

eftomi 5842 napja

Szép eredmény ez így mindennel együtt. Ismét ment a daráló! :-)
kán képe

kán 5842 napja

Szép volt ez Laci! Én mégis gratulálok, hiszen talpraálltál, s ez már valami! Néha nehéz dönetni a hangulat-futás és az időjavítás között. Átérzem mit érzel, hiszen tavaly Kassán ugyanígy jártam. Szerintem is jobbra vagy képes, jövőre kihozzuk belőled, oké?
steve71 képe

steve71 5842 napja

Gratula Sporttárs,nagyon kitartó vagy,hogy talpra álltál!

Felszerelések

Adidas supernova chusion 7 gtx
Egyéb kalenji futónadrág
Arena duatlon felső
Egyéb Helly Hansen rövidujjú aláöltözet/poló