Boszi72 futás

2012.10.13 Szombat, 07:04:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:30:04

Távolság

41.03 km Szint: 1430 m

Tempó

08:03 p/km (7.46 km/h)

Pulzus

Átlag
138
Minimum
57
Maximum
0

Edzésleírás

Piros bejárás Dömöstől, Dórival.Első élmény Dobogókőn volt, mikor egy nyitott részen egy kidőlt fa körül vaddisznócsordát pillantottunk meg. Csak ők és mi voltunk ott. Megálltunk és néztük őket. Szakaszokban vettek észre minket és 3-4 fős csapatokban futottak el. Szépek voltak és egyáltalán nem féltek, úgy tűnt, ők annál inkább. Felejthetetlen pillanatok. Aztán minden ment tovább, Matyi büfében nem volt még pogi, csorogtunk tovább. Az első gondok Pilisszentimrén értek minket, eltűnt a piros. Ebolát is felhívtuk, de akkor sem találtuk meg. végül a környező dombokat, ösvényeket bejártuk, míg végül egy kerülőutat választottunk: sárga + és sárga. Röhögtünk nagyokat, főleg, mikor a piros bejáráson a sárga jelzést kerestük, mert az is eltűnt néha. Aztán csak jött a piros, csakazértis visszafelé megfutottuk és megnéztük, hol is kellett volna betérni. Jelzetlen ösvény, szuper! Kicsit megtörte a ritmusunkat a kb 1 órás útkeresés, de jókat mulattunk. Volt még ilyen kaland nem is egyszer, kb 6-7 alkalommal néztünk térképet, számtalanszor kétirányba indultunk jel hiányában. Remélem, alaposan ki lesz jelölve a pálya. Kopárnál leültünk frissíteni, nehezen indultunk tovább. Villa Negrában szilvás sört ittünk - csalódás, nem volt szilva ízű. Végül csak Nagykovácsiig mentünk, ott buszra ültünk, elég volt a móka és az idő is nagyon elfutott. Az összidő nettó.

Bár esőt mondtak, kiváló időnk volt, a nap is kisütött. :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:30:04 41.03 08:03 7.46 1430 57 0 138
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

-Mariann- képe

-Mariann- 4270 napja

Kalandos volt, de úgy tűnik jól éreztétek magatokat! Gratula! ;-)

nedus képe

nedus 4272 napja

hajrá Boszi !!  Valahol ott leszek a Piroson , remélem látlak !!

lapiszorny képe

lapiszorny 4273 napja

Irigykedem,irigykedem ....ez piszok jó lehetett .... fantasztikus idő volt ...... remélem , még rá tudlak venni egy közös bejárásra is :-)

Ügyesek voltatok, jót mentetek .....

gergő képe

gergő 4273 napja

ájjjjj, de jó kis menet, klassz lehetett, nekem a less mellett a piros még a kedvenc! tudom hol kavartatok, én is mentem tovább már ott 2, vagy 3 éve, de tavaly pl. elég jól volt jelezve.. tényleg gyönyörű idő volt, egészségetekre!

ganki képe

ganki 4273 napja

Jó sokat mentetek, gratula!

kkoos képe

kkoos 4274 napja

Nagyon szép időt fogtatok ki! Kószi az infókat, jó tudni, hol kell figyelni majd a Piroson.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!