Kritty futás

2012.10.07 Vasárnap, 09:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:39:00

Távolság

42.2 km

Tempó

05:11 p/km (11.56 km/h)

Edzésleírás

Most már talán edzeni is kéne egy kicsit. :)

Szerencsére a táv bő első felében kellemes hűs idő volt. Az égen felhők, eső lába majdnem lógott. Nagyon jól sikerült elkapnom a tempót. Félmaratonnál 1:46 volt az időm és nem is voltam annyira elkészülve az erőmmel (és a tüdőmmel), mint a tavalyi nagy hőségben. Így hát szépen poroszkáltam tovább és tovább és tovább. Lelkes szurkolók hada biztatott, köztük Anita, Gina és Imó. Aztán előkergült Csaszi és Tomi bringán, jól rám ijesztett Tomi egy éles és óriási hangú hajókürttel. :) Aztán a ritmust adó zenekarok és a frissítőknél csoportosuló "Bátor táboros" biztatók adtak lendületet a folytatáshoz. Elérkezett a "mumus" 30 km. Nos most nem éreztem olyan mumusnak. Tavaly itt már 2 km-ként sétáltam, hogy ismét levegőt varázsoljak 50 %-os méretűre szűkült tüdőmbe. Most kb. 75 %-on voltam. Ezt pedig már megszoktam, így hát gyerünk tovább. Át a hídon, megkerülve az egyetemi tömböt a pesti rakpart napsütötte aszfaltján trappoltunk tovább. A napocska még várhatott volna egy kicsit, de hát ha kisütött ám legyen. A levegő oxigéntartalma is mintha csökkent volna. Visszavettem egy kicsit a tempót és innentől kezdve kénytelen kelletlen, de minden frissítőnél úgy ittam, hogy közben sétáltam. Jól tettem, mert a tüdőm is visszaállt 75 %-ra és tovább tudtam futni. Aztán jött a "nagy emelkedő". Fölküzdöttem magam a felüljáróra, majd ledöngettem a túloldalon. Hamarosan feltünt a 40-es tábla. Na innen már csak 2 km és egy pici. A sétányon a szálloda MAC táv. Ennek már mennie kell, akármi lesz. Ment is, az időm is mutatja. :) A célban aztán jöhetett az eszem-iszom, nyújtás és pihenés. Otthon pedig a tegnapi ini-fini ebéd folytatása. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:39:00 42.2 05:11 11.56 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

15 hozzászólás

Kritty képe

Kritty 4283 napja

Köszönöm szépen Andika!!! :):):)

Andikölök képe

Andikölök 4283 napja

Nagyon nagyon szépet mentél, gratulálok! Gyors voltál, mint mindig! :)) Egs!

Kritty képe

Kritty 4285 napja

Zitám! Most jön a téli alapozás sok hegyi futással, aztán tavasztól meglátom. Túl gyors azért nem szeretnék lenni. Olyan jó így lődörögni. :):):):)

 

runing képe

runing 4285 napja

...azért nekem segíthetnél a "minőségben"...de jó volt azokat az 500 akat futni....(igaz egy hétbe is beletelt amíg kipihentem:-)

Kritty képe

Kritty 4285 napja

Köszönöm Tamás! (A minőségi edzésmunkára gondoltam. :) Bár annyira azért nem hiányzik. :) Ellődörgök én így is: szépen kényelmesen. :)

Tamás55 képe

Tamás55 4286 napja

Gratulálok, nagyon jól futottál, ennyi visszaesés a második felében benne van! Egyébként tényleg el kellene kezdeni edzeni... Alig futsz, egyéb mozgás is szinte semmi, üres az egész edzésnapló...:) Bár fejlődni mindig lehet!

napsugárraforgó képe

napsugárraforgó 4286 napja

Persze,elkezdesz edzeni,én meg csak nézhetek utánad!:)

 

Szívből gratulálok!Nagyon jót futottál!

Kritty képe

Kritty 4286 napja

Ja igen! Tudom!!! Nos akkor még tényleg "Speedy" voltam. :) De még lehetek újból. Csak most nem mondom majd, hogy Bip-bip...:)

Kritty képe

Kritty 4286 napja

Köszönöm szépen Zoli!!!!

Kritty képe

Kritty 4286 napja

Köszönöm szépen Nyaff!!!!! :) 

nyaff képe

nyaff 4286 napja

Nyaff-nyaff 5 csillagot akartam adni, csak mellé csúszott az egér. (remélem ez eléggé jó duma volt:) ) Na jó, ha még edzened kell egy kicsit, akkor csak 4 csillagos a történet...

nyaff képe

nyaff 4286 napja

Huu, nem tudod ki volt aki Téged annak idején "Speedynek" hívott? Gratulálok!

dilisuni képe

dilisuni 4286 napja

Nagyot mentél, gratulálok itt is!!!

Kritty képe

Kritty 4287 napja

Köszönöm szépen Zitám! :)

runing képe

runing 4287 napja

Gratulálok Krisz! ...36km- nél(is) láttalak , szépen haladtál!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!