Petya_hun bringázás

2012.09.22 Szombat, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

10:00:00

Távolság

140 km

Tempó

04:17 p/km (14.00 km/h)

Edzésleírás

10 órás MTB verseny

 Az évben utolsó "ultra" verseny volt. Hajtott a vágy, hogy még nem indultam ilyen versenyen. És kellenek az ilyen versenyek, jövöre a 24 órás Futáshoz.

Nem panaszkodásból mondom, de péntek este 8 orakor értem haza, a versenyre annyit készültem hogy este aludtam. Alkalmazkodni kell....Bringán 2 honapja nem ültem...de minek is?! :)



Nagyon jó verseny volt. A pályát élvezni lehetett. Az első pár órába semmi különös nem volt, csak a hátam kezdett fájni, és tudtam hogy ez még fog jobban is. 8-9,30 as köröket mentem, ha jól tudom nagyon nem volt 10 percen kivüli. Probáltam a frissitéseket. Ami mondhatom, bejött!!!! Cola (megittam 4 liter) banán , tészta. Mg, és Só tabletta.+ Aminósav. Kisérletezgettem ezekkel, de jó jelzéseket kaptam. 4 óra alatt 28 kört mentem (ezekez bemondták) 6 órában volt egy holtpontom, ami tartott 1 órán keresztül. Tudtam hogy egyszer mindennek vége lesz. Csak ki kell birni. Hiába milyen fizikai állapot, ha Hiszel magadba, ha tisztába vagy a képeségeiddel, ha tudod mi rejlik benned...mindent meg  lehet valósitani. És ha megtalálod a "Belső világodat" , ha képes vagy  saját határaidat feszegetni, és azt egy idö után átlépni, megvilágosul benned hogy Te irányithatod a körülötted lévő dolgokat, elnyühetetlennek fog kovácsolni. Nagyon sok negativumot kellet legyőzni, mindig szét akarsz szedni, de nem hagytam magam...

A verseny szezonnak lassan vége:

Elmondhatom, jó évet tudtam zárni.Amit kitűztem célul, azt megcsináltam. Indultam 6 órásokon, megtanultam szenvedni, nehéz helyzetekben. Tudok harcolni, és elhiszem hogy megtudom csinálni. Elég sok ultrát csináltam meg, és remélem jövőre  24 óráson javamra lesz, de ha nem akkor annak is megvan az oka.

Hamarosan beszerzek egy new futólábbelit, és megkezdödik az alapozás. Azt hiszem hétköznapokon 30 km futok max, de hétvégente 30-40-50-60 km is fogok, mert azok számitanak igazán!!!

28 hét van még sárvárig! :) Jupiiiiiii

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
10:00:00 140 04:17 14.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!