gyaloggalopp futás

2008.09.18 Csütörtök, 19:17:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:14:11

Távolság

3 km

Tempó

04:44 p/km (12.69 km/h)

Edzésleírás

Egy picit hosszabb séta közben esett meg a dolog, versenyt futottam a kutyimmal, meg megkergettem, néha ő engem - rég futottunk már együtt! Évekkel ezelőtt... mert én azt hittem, nem is tud már ez a lustaság futni. De fel kell kötnöm a gatyaszárat, azt hiszem! ;-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:14:11 3 04:44 12.69 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

herika képe

herika 5747 napja

Én azt vettem észre, hogy a csaknem tíz éves kutyánknak nehezére esik az a futás, amit én művelek. Az egyenletes, neki se futós se gyaloglós tempó nem tesz jót az izületeinek. Ebbe a fajtájából adódó érzékenysége - németjuhász - is belejátszik. Persze a rövid sprintek egy-egy nyúl vagy macska után még nagyon mennek neki:-) A nyulat nem éri utol, a macska meg felmászik az első fára. Ilyenkor nem érti, hogy miért nem jön le vele játszani, mikor olyan szépen ül ott a fa alján a farkát csóválva. :-) De ő is inkább a poroszkálós-szaglászolós esti séták híve.
gyaloggalopp képe

gyaloggalopp 5747 napja

Igenis, főnök! Annál is inkább, mert annak idején még egy tízest is lekocogtunk együtt, igaz, akkor az nekem már sok volt, neki meg éppencsak elég. Meg hát... mindjárt tíz éves, lassan nyugdíjas, nehogy nekem itten maga alá temetkezzen időséveire... De azért sétálni mégiscsak jobban szeret, mert akkor lát nyulat, fácánt, őzet... mindet el akarja kapni, de persze nem sikerül neki. És akkor van egy hüle gazdi, aki legalább nem fut. :)
Limonade Joe képe

Limonade Joe 5747 napja

Te kutyaütőőőőőő! Tessék többet együtt edzeni! :)

Felszerelések

Adidas Response Control 6