Mike01 bringázás

2012.08.05 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:54:46

Távolság

18 km Szint: 800 m

Tempó

03:03 p/km (19.72 km/h)

Edzésleírás

Kékes csúcstámadás. Már az elején nem úgy ment, ahogy szerettem volna, így fejben sajnos feladtam. 50percen belülre akartam érkezni, de már Mátraháza előtt majdnem elhajítottam a kerékpárt, mikor láttam a részidőmet. Aztán valahogy csak felértem és végülis túl rossz idő nem is lett.

A tombolán persze nyertem egy 35ezer Forintos téli mezt. Ez kicsit kiengesztelt. Sajnos megfőttem, de persze biztos más is....

Achilles most rámvert 2 percet.

Összességében azért jól éreztem magam, a szervezés egész príma volt, tetszett. A hegyi OB befutóját is megnéztük, Kusztor brutálisan erős.

Térképem itt: KLIKK

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:54:46 18 03:03 19.72 800 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

Mike01 képe

Mike01 4343 napja

Kékesi csúcstámadás 2012 - megfőve

Achilles és én a verseny után (Kékes)

Verseny után a szurkolóimmal (Kékes csúcstámadás 2012)

Mike01 képe

Mike01 4346 napja

Kössz Ati. igen, a bemelegítés is lehet, hogy nem voltt épp ideális.

Amúgy ilyen sisakban szoktam megfőni. :) Ebben azért jól be lehet melegíteni... :)))

Sisak alap

Mostmár tényleg veszek majd egy új sisakot. Ezt még valamikor 2001-ben vettem, a montihoz. A belsejét inkább nem fotóznám le....

A Mátra-körünkön ki volt írva Egerbakta vagy mi, gondoltam a bükkösökre is. Vajon mindenki "legyőzi a hegyeket" ilyen melegben? Meleg lehett rátok is.

Fari képe

Fari 4347 napja

ilyen rövid versenyen,nagyon fontos a bemelegítés,és az se mindegy milyen tipusú.Nekem pl nem jó ha síkon megyek,hanem fel kell mennem egy 3-6perces hegyre,szinte versenytempóba,az kinyit teljesen,akkor tudok menni rögtön rajt után jól.ma Juhász Zsolt megnyerte az ob-t a bükkbe,verseny után 2perccel már mentők vitték el,annyira kihajtotta magát,infúzió satöbbi.Ma egy ilyen napod volt,tanulni lehet belőle,máskor majd összejön!!gratulálok!!

Mike01 képe

Mike01 4347 napja

Van igazsag abban, ami mondasz. A netto idom eleve kb 2perccel jobb lett, de itt a startnal rosszul helyezkedtem, igy a rajt utan en még varhattam egy ideig, az ora meg mar ketyegett... Na nem baj, nem azon mulott, hanem rajtam.

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4347 napja

Hát,van ilyen Mike.Lehet a bemelegítés sem volt túl jó,mentetek,aztán gondolom 10-15 pecig bent kellett állni a rajtnál,ahol teljesen lemerevedsz.Ilyen rövid távnál ez egyenlő a halállal.Én ezért sem mennék el,esetleg csak egy egyéni indítású időfutamra,ott leszállsz a görgőről 1p-el rajt előtt,felveszed a bukót,beállsz a rajthoz,és start.Ez az induló létszám ott Gyöngyösön gyakorlatilag kezelhetetlen,voltam pár Mátra körön,tudom milyen.

Jó edzéseket a nyeremény felsőben:-)

Mike01 képe

Mike01 4347 napja

Köszönöm.

A poló igazából nem izgat. Az idő lehetett volna az, amit akartam. Sajnos most nem jött össze. Ez kicsit bánt. De a verseny után elmentünk egy körre, ott sem éreztem túl jól magam. Ma nem voltam formában.

Egy ilyen meznek sokkal jobban örülök, mint a sárga pólónak. :))) Jó is lesz őszre/tavaszra.

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4347 napja

Gratulálok Mike a sárga pólódhoz!Remélem meg is fogod kapni,tavaly indultak tőlünk többen,azóta is várnak a pólókra....:-(

winning képe

winning 4347 napja

Szerintem meg teljesen jó az időeredményed . Gratulálok.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!