Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 474 251 km-t sportoltatok
Pepe88
Bringázás Pepe88  bringázott  2012-07-07-n

5 / 1 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2012-07-07 11:30
Edzés típusa
Időfutam verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
01:06:56
Megtett távolság
38.3 km
Edzés sebessége
34.33 km/h
Edzés tempója
01:45 p/km
Szintkülönbség
142 méter
Időjárás
Napos idő Napos idő, 31 fok, Gyenge szél
Edzés leírása

Bringán az volt a tervem, hogy nem hagyom Zolit elmenni. Úszáson ugye szerzek egy kis előnyt és a bringa elején/közepén úgy voltam vele, hogy utolér és itt csatlakozok hozzá és végigmegyek vele. Ehhez képest ugye már úszáson hátrányba kerültem vele szemben, amit a depóban tovább növelt! A verseny előtt amúgy is az volt a tervem, hogy mivel a vállam miatt úszni nem tudok, ezért a maradék 2 tusát megnyomom. Eddig mindig takarékoskodtam bringán, most úgy voltam vele, hogy megnézem, hogy milyen az, ha erősen nyomom, mennyire lesz tőle rosszabb a futás.

 

Az első 15km-t így elég magas pulzuson nyomtam! Az első km-ek után nem voltam benne biztos, hogy menni fog végig, de szerencsére ment! 15km-nél aztán nagy örömömre utolértem Zolit! Innentől együtt mentünk, párszor megelőztük egymást, de egyikük sem hagyta elmenni a másikat! Sokkal jobban sikerült a bringa, mint gondoltam!

 

 

 

32-es, esetleg 33-as átlagra gondoltam, úgyhogy ez így nagyon jó lett! Orfűn a sprintversenyen egy dombos(abb) versenyen 30-as átlagot mentem (pár km bolyozással). Bécsben a féltávon, időfutamban szintén 30-as átlagot hoztam! Margitszigeten a fordítokkal teli pályán, helyenként bolyban haladva 12km-n 35-ös átlag volt, ami ugye ha nincsenek a fordítok sokkal több! Szóval ezeket figyelembe véve bőven várakozáson felüli a bringa! Az előzetes ugye az volt, hogy megverem Zolit bringán, aki azon visszaelőz, mert jobb. Teljesen fordítva lett ez, bringán hoztam rajta több mint egy percet az üldözés miatt! Jó volt!

 

Egyetlen (ám igen komoly) negatívum, hogy frissítés közben letört a fogamról egy rész (azt hiszem/remélem, hogy a korona). A fogammal húztam volna ki a kulacsot, de a kulacs nyert és elvitte a fogam egy részét :(

 

A frissítés kb. rendben volt, megittam 1l izóitalt (ezúttal higabbra kevertem),1l vízet, 1 sótablettát, 1magnéziumot (ezt az úszás előtt elfelejtettem) és a bringa végén fél gélt (sajnos a másik fele ráömlött a kormányra!).

3 hozzászólás

kipage 4361 napja
kipage képe

Fúú az utána úgy ragad, hogy le sem lehet mosni semmivel csak otthon. Múltkor nekem is a mezembe nyomódott egy fél zselé.. :)

alonso 4360 napja
alonso képe

húú de jó ez a bringa. Jó sokat fejlődtél. Grat ez szép tempó!

Mike255 4358 napja
Mike255 képe

Nagyon jót mentél! Összehasonlítottam km-ről km-re az időinket. Az elején látszik, hogy jobban nyomtad. A közepén aztán kicsit Én mentem erősebbet, a végén meg kb tök hasonló km-eket tekertünk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!