Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 574 171 km-t sportoltatok
PecsiPeter
Futás PecsiPeter  futott  2012-05-09-n

5 / 10 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2012-05-09 16:00
Edzés típusa
Hosszú futás (edzés)
Edzésmunka ideje
04:01:40
Megtett távolság
42.2 km
Edzés sebessége
10.48 km/h
Edzés tempója
05:44 p/km
Átlagos pulzus
140 bpm
Pulzustartomány
 
Elégetett kalória
3305 kcal
Edzés leírása

Ironman Göd 2012.Megnyertem :):):).
Igaz,könnyű dolgom volt egyedüli indulóként :) "csak" teljesítenem kellett de akkor is :).Nem akartam direkt rápihenni de végül így hozta az Élet az elmúlt napokban hát végül is jól jött :).
Meg tudnám magyarázni,hogy miért nem lett jobb az eredmény mert az 1-2 könnyítés mellett volt jó pár hátráltató tényező is de azt gondolom,hogy egy olyan felemelő és csodálatos napon amikor edzőtáv lett az Ironman táv viszonylag kevés magyarázkodás szükséges...
Futing jól ment,főleg félmaratonig :) ott aztán 20 és 30 közt kicsit benehezedett a játék de a vége megint belendült.Kis feszengéssel talán 4 óra alá is behozhattam volna de az uccsó kiliket már biztonsági levezetősben kiengedtem és élveztem a szitut :).Egy biciklis kísérőért viszont a fele királyságom is oda adtam volna :):):)
Fantasztikus volt mind a 226 megtett kilométer ma,bár való igaz,hogy bíztam magamban előre de azért csak megnyugtató volt a végén,hogy tényleg sikerült is...
Ezzel a dobással vége is a felkészülés melós szakaszának,innentől a Nagy Fitnesz napjáig már csak jóleső mozgások jönnek,jó lenne egy patent ráfordulás egy magamhoz mértem f@szántos taperingel ...:)

Köszönettel tartozom Mesteremnek aki utat mutatott a kezdetektől és az alapoktól,hogy mi és merre,valamint vele együtt azoknak a fantasztikus sportembereknek akikre nagyon felnézek fanatizmusuk és hihetetlen emberi tulajdonságaik és sporteredményeik miatt(ebben természetesen a volt strongman kollégák is benne vannak) és akiket példaképként figyelek,végül de cseppet sem utolsó sorban Mindenkinek akinek akár csak egy kedves szava is volt felém,el sem tudjátok képzelni mennyire nagyon sokat jelent és számít a biztatásotok,tanácsaitok és nagyon megtisztelő figyelmetek számomra!

Ja,igen!Azt még a korrektség szellemében hozzátenném,hogy az idők a nettó idők tehát csak a mozgásban eltöltött idők.A kényelmes depózásokat a kajaszüneteket,wc-ket,defektszerelést,egyebeket nem mértem bele.

Ez meg nem tudom miféle hülyeség :) a neten találtam :)   :

19 hozzászólás

kkoos 4431 napja
kkoos képe

heh gratula :)  most kicsit edzél a rápihenésre is...

Kovács Krisztián 4431 napja
Kovács Krisztián képe

Ez nagyon komoly, gratulálok! Mi lesz itt a következő hónaptól? :)

gafmon 4431 napja
gafmon képe

OMG! Annyira tudtam, hogy szeretnél egy IM távú edzést, de azt hittem, már pihenni fogsz és, hogy elmarad.

Nagyon ODA vagyok és megkönnyeztem...

Bazz, ha tudtam volna, szívesen kísértelek volna futásnál, talán nem maradok le bringával :) Nagyon büszke lehetsz magadra és én köszönöm, hogy megismerhettelek!

Tibi(ke) 4431 napja
Tibi(ke) képe

Gratulálok Petyka! Asszem készen állsz:)

B 4431 napja
B képe

vazz nagyon durva vagy, gratulallok a mai naphoz is!!

dorik 4431 napja
dorik képe

Gratulálok, brutális!

shepherd66 4431 napja
shepherd66 képe

Ezt szeretem, keménység, erről van szó, egészségedre!

mata 4431 napja
mata képe

Egy 11:10-es edzés IM-et nem is kell megmagyarázni:) Brutális. Aki ezt megcsinálja, egyéb elvetemült dolgokra is képes:) Jó lesz élőben látni Orfűn. Csak ha nagyon igyekszel akkor nem látem majd a befutódat, mer' akkor indul a féltáv.

ORBEA ORCA 4430 napja
ORBEA ORCA képe

Peti te egy Á...de nagyon erős vagy!!!!:-))))

Gratulálok a főpróbához!

Egs,jó pihenést!

Daniloo 4430 napja
Daniloo képe

Gratulálok az 'edzésIMhez'!
Jó pihenést! Egyébként tudsz olyat is??!
Találkozunk Orfűn!
(Én persze a gyerek távokon indulok)

easter8 4430 napja
easter8 képe

Ironman Göd 2012?:))))

Jó lenne ha lenne egyszer, szívesen indulnék én is. Főleg mert ismerem a terepet, hisz ott nőttem fel, és most is majdnem minden 2. hétvégét ott töltök...Bár egyenlőre edzésnek én nem vállalnék be egy IM-t, még nem vagyok ezen a szinten...:)))

De Neked gratulálok, simán menni fog az a dupla IM is pár hét múlva...:))

tuskenrider 4430 napja
tuskenrider képe

Szerintem jól kitaláltad h ez legyen a főpróba. hétköznapi edzésnek egy IM tanítani való:)
grat és Orfűn majd figyellek:)

dizs007 4430 napja
dizs007 képe

Soha jobbkor nem edzhettél volna ilyet. Pont ez kellett nekem, hogy újra vigyorogva várjam, a kemény edzéseket hétfőtől, mert addig szigorúan pihenek, de elképesztő energiát ad amiket te véghez viszel. Büszke vagyok rá hogy edzettünk már együtt

laciii79 4430 napja
laciii79 képe

De éreztem bakker, de éreztem!!! :-) Őrület! Milyen maratont rittyentettél a végére, Te jó Ééég! :-)

Most azért drukkolok legjobban, hogy bírjad fejben a taperinget! De ebben is sokat fejlődtél, úgyhogy most már szerintem ebben is profi leszel!!!

kipage 4430 napja
kipage képe

Hiba volt a mai edzés, ezek után minimum egy 11 órás IM-t kell futnod Nagyatádon, de inkább 10:59 et. :) Gratulálok emberfeletti teljesítmény, kiváncsi leszek Orfűre is. Szerintem kezdhetnek a többiek feszengeni ilyen edzésadatokat látva.

 

kipage 4430 napja
kipage képe

Természetesen a hiba idézőjelben van

PecsiPeter 4430 napja
PecsiPeter képe

Köszönöm szépen Mindenkinek!Nagyon megtisztelő dolgokat írtok!
Ettől ütősebb zárást szerettem volna egyébként a felkészülés végére.Egy 300as bike + 60 run vagy egy 2 nap 2 Ironman kombinációval nyugodtabb lennék(látom ahogy felszaladnak a szemöldökök :)) viszont az már lehet,hogy túl erős és sérülésveszélyes is lett volna edzésnek.Így is és ennyi is jó tudom én nem vagyok teljesen bolond :).A tőlem jóval okosabb és tapasztaltabb versenyzők szerint ennyi edzésmunkából amit végeztem bőven meg lehet csinálni egy dupla Ironman-t én azonban egyáltalán nem bízom el magam és egyáltalán nem gondolom,hogy "simán" meglesz,sőt...Tőlem jóval erősebb és komolyabb embereket is megállított már efféle challenge úgyhogy csak nagyon óvatosan gondolok a versenyre.Bő két hét múlva kiderül a hogyan lesz :) természetesen nagyon szeretném teljesíteni és hiszek is magamban de azt is tudom,hogy ez már akkora táv és terhelés,hogy bármi megtörténhet.
TÁMADÁS! ;)

Armitage 4429 napja
Armitage képe

Egészségedre!!!! Hajrá Orfűn!!!

Kicsi 4428 napja
Kicsi képe

A "szép volt Malac" gratulációt a nagy fitness utánra tartogatom, úgyhogy most nem kapod meg, de ettől függetlenül brutális vagy.

Felhívnám a figyelmed a következő kijelentésedre....: 'innentől a Nagy Fitnesz napjáig már csak jóleső mozgások jönnek". :)

Úgysem tudod tartani, de mindegy. :))

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!