Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 993 441 km-t sportoltatok
Dex
Futás Dex  futott  2012-03-29-n

Edzésvégzés időpontja
2012-03-29 15:30
Edzés típusa
Laza futás (edzés)
Edzésmunka ideje
01:14:00
Megtett távolság
9 km
Edzés sebessége
7.30 km/h
Edzés tempója
08:13 p/km
Időjárás
Felhős idő Felhős idő, 18 fok, Közepes szél
Edzés leírása

Sajnos az idő nem elírás. Illetve max az edzés fajtája lehetne gyaloglás. Már 1km-nél éreztem, hogy az Achillesemmel nincs minden rendben. Gondolkodtam, hogy visszaforduljak-e, de 1.) reméltem elmúlik bm alatt, 2.) tudtam vele futni,csak éreztem. De aztán 4,5km-ig se múlott el,így megálltam megnézni mi van. Cipőből is kiléptem és talán kicsit rá is nyújtottam. Na ezeket nem kellett volna, mert ezután futni se tudtam már. Iszonyat fájdalom nyilalt bele mindig, mikor elkedztem futni. Így gyaloglásra váltottam,de néha még próbáltam kocogni, de a végére már a gyaloglás is alig ment. Mikor megálltam, akkor voltam féltávnál. Így elég hosszú utat kellett végigszendvednem. Hazaérve egyből jéghideg zuhany a lábakra és jégzselével bekentem. Jeges borogatás is kéne még.. Kellően aerob edzés lett így.

De ha több hetes kihagyás jön, akkor nem tudom mi lesz. Mindenre figyeltem pedig és türelmesen fokoztam a távot. Héten se lehetett semmi megerőltetés, mert eddig nem is éreztem. Sőt futás előtt se. Egy dologra tudok csak gondolni, hogy itthonról elindulva egyből van egy meredek kaptató, és azon lehet rossz lépés/ túl erős elrugaszkodások!? De ezt mindig lazára veszem, szóval fura lenne. Holnap alapból nem akartam futni, de szombaton kiderül mivan..

2 hozzászólás

marcizmus 4418 napja
marcizmus képe

Sajnálom, jobbulást! Valahogy ezért  nem bírok elkezdeni futni. Mert teljesen érthetetlenül kezdenek el fájni a tagjaim nekem is. A vízben nem csalódtam még. Remélem csak vmi gyors lefolyású dolog.

Dex 4418 napja
Dex képe

Én nem tudom mi van.. de negyedéven belül harmadszor újrakezdeni rohadtul nincs kedvem és motivációm.. Persze ez pillanatnyi állapot.. de így még úszni se tudok rendesen..

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!