Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 623 111 km-t sportoltatok
Berika
Futás Berika  futott  2012-01-07-n

5 / 6 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2012-01-07 10:50
Edzés típusa
Terepfutás verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
03:40:00
Megtett távolság
31.3 km
Edzés sebessége
8.54 km/h
Edzés tempója
07:02 p/km
Időjárás
Részben felhős idő Részben felhős idő, 3 fok, Gyenge szél
Edzés leírása

HTMV Túra, immár sokadjára. A rendezők engedtek 11 előtt elindulni, így gyorsan vége is lett. Attól féltem, hogy sáros lesz a töltés, de végig nagyon jól futható volt. Az ellenőrző pont kicsit korábban volt, mint vártuk, de ezen már meg sem lepődtem (túrarendezésnél ez teljesen belefér). Szerencsére a fiúk éppen itt értek utol bennünket és ők azt gondolták, biztosan ugyanott van, mint tavaly (és ott is volt). Ez kb. 14,5 km-nél volt. Jól esett a meleg tea és itt kicsit ettünk is a tarisznyából. Azután kicsit még sétáltunk és fényképezkedtünk egy kisökörrel :) végül csak nekiindultunk. Nekem most valahogy rövidebbnek tűnt, biztosan sokat jelentett az is, hogy most végig jól lehetett futni és a nap is sütött. A végére kicsit eléheztem, így nagyon vártam már a gulyáslevest :) Ez a bruttó idő, Z.Erika órája szerint 3:05 volt a futóidő talán, de ez nem számít, csak az, hogy ahhoz képest, hogy azt gondoltam elég nagy szenvedés lesz, végül elég jól sikerült befejezni. A rendező bácsi szokás szerint kicsit morcos volt, de ezt is megszokhattuk már :)

5 hozzászólás

Hauanita 4560 napja
Hauanita képe

Na, akkor ez klassz lehetett. Mi kihagytuk végül, ki ezért, ki azért, kicsit meg is bántam, viszont az itthoni kocogás is jó volt, úgyhogy az kárpótolt. Azért 1200-as nevezési díjért a szervező bácsi ne morcoskodjon :)
Neked egészségedre és gratulálok!! :)) 

eszko 4560 napja
eszko képe

Ügyesek és nagyon gyorsak voltatok, grat! Végre összefutottunk!

Bense Kriszti 4558 napja
Bense Kriszti képe

De jó lehetett! Adjon erőt a további készüléshez, az egész csapatnak! Szerintem is jók voltak a viszonyok, csak a szervező bácsi volt morcos. Velünk nagyon morcos...

Bigyi68 4557 napja
Bigyi68 képe

Nem 'tom mit vagytok úgy oda? Én is morcos vagyok, mégsem orrol rám senki :-)

Bigyi68 4557 napja
Bigyi68 képe

Ja! Majdnem elfelejtettem gratulálni :-)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!