Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 55 334 074 km-t sportoltatok
Pepe88
Egyéb Pepe88  sportolt  2024-08-21-n

Edzésvégzés időpontja
2024-08-21 00:01
Edzés típusa
SÉRÜLÉS/ BETEGSÉG (edzés)
Edzésmunka ideje
00:00:01
Időjárás
0 fok,
Edzés leírása

A múlt heti pihenőhét nem alakult a legjobban.

 

Aug 13-15 (kedd-csüt) diétáztam

Aug 16-i. péntek futóiskola alatt brutálisan magas volt a pulzusom (diéta utóhatása, még nem volt szervezetemben elég táplálék). De fizikálisan teljesen jól voltam délután, edzés után is. Semmi bajom nem. Pulzus/lábam/izomzaton minden jól volt.

Aug 17, szombat: Kicsit gyengének éreztem magam, ezért inkább elhalasztottam a mai napra tervezett úszást vasárnapra (és így a következő hetet valószínű egy hétőfi pihenőnap után kedden kezdtem volna)

Aug 18, vasárnap: Ma se lettem jobban, sőt. Szombaton és ma is izomfájdalmam is volt, van. Izomláz féleség, de az nem lehet, mert nem voltak olyan edzéseim. Úgyhogy hallgatva erre, ma is pihentem. Kicsit gyenge voltam amúgy is, de ha muszáj lett volna tudtam ma edzeni. De hallgattam testem jelzéseire, inkább pihentem még.

Aug 19, hétfő:  Teljesen ugyanaz mint vasárnap...Így aztán eléggé csúszik a kezdés és biztossá válik hogy így nem csak 1 futónapot bukok, hanem az első futásom az új hétem nem is lesz/lehet erős, hanem egy felhozú futás lesz majd

Aug 20, kedd: Ma végre nem volt izomfájdalom/láz! Egy kicsit azért éreztem még gyengének magam, mert nem aludtam jól (napok óta keveset/rosszul alszok), nem voltam kipihent. Ha muszáj lett volna tudtam volna futni, de mivel csütörtökön nincs időm egyáltalán futni, ezért igazából mindegy hogy kedd-péntek, vagy szerda-péntek napokon futok. Emiatt viszont jobb az utóbbi és a plusz egy nap pihenő

 

Fogalmam sincs volt-e a diétának köze az egészhez. Reni azt mondaná, hogy igen :) És nyílván, ha nem is volt, akkor is igaza van abban, hogy pihenőhéten a szervezetnek pihenni kell, és nincs szüksége arra, hogy még diétával is kínozzam magam. (Még ha én belülről egyáltalán nem éreztem semennyire se nehéznek ezt). Úgy voltam vele, hogy még nem edzek (annyira) erősen, belefér. Mostantól viszont a következő versenyig, semmiféle ilyen faszság, diéta, stb. nem lesz. Célirányos, 100%-os fókusz.

 

EDZÉS/PIHENÉS CSAK!

Edzésszakaszok
Sor szám Edzéstípus Idő Minimum pulzus Maximum pulzus Átlag pulzus

0 hozzászólás

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!