Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 980 355 km-t sportoltatok
Dex
Bringázás Dex  bringázott  2013-07-13-n

5 / 1 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2013-07-13 11:15
Edzés típusa
Tempó tekerés verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
01:06:00
Megtett távolság
39 km
Edzés sebessége
35.45 km/h
Edzés tempója
01:42 p/km
Maximum pulzus
172 bpm
Átlagos pulzus
163 bpm
Pulzustartomány
 
Edzés leírása

XXIX. VASI VASEBER OLIMPIAI TÁVÚ AMATŐR OB. 2013.

 

Kerékpár: 38km - 35,6km/ó átlag - saját mérés (kicsit később indítottam). Az itt megadott és eredménylistán szereplő időm a két depózással együtt van. Depót nem kapkodtam el, egy x-ride-os ampullát is megittam míg toltam ki a bringát. Versenyen bolyozni elvileg TILOS volt. Csak elvileg mert mint kiderült előttem és mögöttem se törődött ezzel senki. Én a saját tekerésemre próbáltam figyelni, hogy a remélt 34es átlagot tudjam hozni a dombos és szeles pályán. Csak ezt nézve elégedett is vagyok a tekerésemmel. Viszont azt tudtam előre, hogy itt elég gyenge is leszek. Amatőrök között a 45.(!) időt tekertem csak (persze elitek is jobbak voltak). Kis Gyula és még páran is szépen elszáguldottak mellettem a szuper bringájukkal. Viszont az emelkedőkön mindig jobban mentem mint akik épp utolértek és/vagy lehagytak, akadt akit vissza is előztem egyből. 163as átlag pulzus elég jó nekem, efelett még nem bírok hosszabb ideig tekerni. Amúgy az érdekes, hogy a versenybírók, szervezők hogy gondolták, hogy megakadályozzák a bolyozást. Persze ettől a tény még tény marad, nagyon nagy az elmaradásom ebben a számban. Biztos a bringán is múlik, de lehet hogy a mostanin is más pozit kéne felvennem, vagy más kormánnyal mennem. Síkon és lejtőn is belendülve más dimenziók azok a gépek. Menet közben izot és ásványvizet ittam, utolsó pár kilit kicsit könnyebbre vettem.

2 hozzászólás

ORBEA ORCA 3942 napja
ORBEA ORCA képe

Szerintem a 163 as átlagpulzus a te pulzus adataidat ismerve elég kiterhelt pulzus,és 40km-re depózással együtt nagyon jó az átlag.

Én egyébként az OB-n 165 átlagpulzussal mentem és a 14km is bőven elég volt.

Grat!

Dex 3941 napja
Dex képe

köszi! hát bringán a max pulzusom 180körüli, szóval mehet ez még feljebb, illetve ezen pulzuson kell gyorsulnom, csak nem nagyon edzettem eddig magasabb zónákban, de majd ehhez is hozzáfogok, persze lehet csak jövőre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!