Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 988 996 km-t sportoltatok
Dex
Bringázás Dex  bringázott  2012-08-19-n

5 / 1 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2012-08-19 11:15
Edzés típusa
Tempó tekerés verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
00:36:00
Megtett távolság
22 km
Edzés sebessége
36.67 km/h
Edzés tempója
01:38 p/km
Maximum pulzus
180 bpm
Időjárás
Napos idő Napos idő, 30 fok,
Edzés leírása

Deseda Triatlon

Kerékpár: 20km-nél kicsit több

A pálya elég komoly volt. 2kör és benne több meredek, rövid emelkedő. Most jöttem rá csak igazán, hogy ezeket hogy utálom. Edzés közben nem annyira kellemetlenek, mint most voltak.

Depózásom nem volt rossz, bringa elején még ott volt előttem 10-15mp-re Benőcs Zoli. Aztán utána mintha ott se lett volna. Fpeti jött mögöttem, de nem tudott feljönni, így nem vártam rá, mentem egyedül. Aztán hallom, hogy érkezik nagyobb tempóval vmi, gondoltam egy motoros, de Bozsó Zoli húzott el irgalmatlan tempóval. Mondhatni állva hagyott. Volt egy kósza gondolatom,hogy megyek vele, ki is álltam a nyeregből, de egyből visszaültem mert nem kis előnyre tett szert :) Ezt mondjuk bánom, mert megpróbálhattam volna. Bár lehet,hogy még ha teszem is a kereket, kiszakadok a szélárnyékából. Újabb baki :) Viszont ő felment Bencsőre a bringa során. Azaz kellő önbizalommal írhatnám,hogy ott lehettem volna velük, ha úszáson vagy itt bringán jobban figyelek :)

Kiderült az is, hogy ez a leggyengébb számom. Majdnem,hogy nulla voltam. Hátulról FPeti és egy srác utolértek, így innen velük mentem tovább. Ez már jó volt, mert tudtam hátul pihenni is, de persze vezetésből is kivettem a részem. 2.kör elején a nagy emelkedőn, aztán Petit majdnem leakasztottuk, igazából ha második helyről megindulok, ,akkor a sráccal ketten maradunk,de nem akartam kitolni vele. Mondjuk innen már egy métert nem vezetett, csak mi a sráccal (aki erősebb volt mint én, így többet is vállalt). 2. körben aztán utolért minket még egy jó bringás, aki brutál tempóban ment. Vele viszont tudtunk menni. Egyik támadását vissza tudtam verni. Viszont neki már csak én vezettem, már amennyit tudtam..többiek hátul pihentek. Végére volt kis kavarodás, hogy hol kell bemenni a depóba, de kiderült, hogy a fordítóhoz (domb tetején) fel kell menni, és el kell kezdeni a harmadik kört kvázi és úgy be. Itt még egy kicsit jobban behaltam, mint úszáson :) ellenben teszteltem a max pulzust, ami újra elérte a 180at. Szóval elég kemény bringa volt ez így nekem,de itt se tartalékoltam meg taktikáztam. Mára a minden sportágban meghalás volt a cél.. :P külön külön sok kis halál :)

 

Pulzus szinte végig 160 felett, de inkább 170 felett. Átlag is ekörül lehet.

3 hozzászólás

macskata 4274 napja
macskata képe

hát igen, ezek azok a tempók, amit én még álmomban sem érnék el, de nem baj...:) Nagyon mentettek!

ORBEA ORCA 4274 napja
ORBEA ORCA képe

Gratulálok,jót mentél,szép tempó!

Bozónak meg nem hiszem,hogy be tudnál állni,43-44 tempót tud nem sík terepen is,te meg nem szedsz....meggyet a fáról....

Dex 4274 napja
Dex képe

:)) sokáig nem is bírtam volna.. síkon talán eltettem volna a kereket, de első emelkedőn kiszakadtam volna, mert ő szerintem a rövid meredek emelkedőn simán továbbviszi a 40es tempót. Azt legalább megtudtam,hogy ha jövőre akarok triatlonozni, akkor bringára nagy hangsúlyt kell fektetnem..

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!