Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 524 554 km-t sportoltatok
Tópartján.....

Előre! És vissza az időben!

sultan albertovics | 2013-11-17 10:02:31 | 3 hozzászólás

 

 

Szépen lassacskán el kell kezdenem az új év-új utak projektemet, és ha elkezdem akkor először nézzük mi volt idén!

 

Ha csak annyit mondok, hogy nem ez volt eddigi futásokkal teli éveim csúcsa akkor már kicsit közelítek az igazsághoz, de ha azt, hogy a legvacakabb akkor meg már majdnem telitalálat!

 

Mi sikerült idén?  Semmi, de akkor már nagyon szépen plasztikázom a dolgokat…hat órában egyszer volt egy 56 kilométerem a terv 64-65 volt..na ez volt az egyelen kicsit pozitív dolog, mert a többiről ne is beszéljünk! Az UB-t nagyon hamar feladtam, mert reménytelen volt és esélytelen a célba érésre…három félmaratonból kettőt feladtam, mert annyira vacak idővel értem volna be, hogy az már szégyen lett volna! Na jó a másodiknál érthető volt, mert sérülten semmi értelme futni. Ami sikerült: a Borvidéken kellemesen elborozgattam és a Sparon is megcsináltam az ötórás iramfutói feladatot! Tehát teljesítményben gyenge alatti, de azért ha muszáj volt akkor még elment produkciók éve volt!

 

Ami volt-volt, elmúlt szpongyát rá! Nézzünk előre új utakra is! Hisz Lucifer mindig tud új utakra vezetni a pokol felé. Előre!

 

Tehát mi várható jövőre? Futás az biztosan lesz, de kicsit másabb, mint az idén! Nagyon nem tervezek, de azért mindjárt márciusban lesz egy fura és igazi nem normális paradox célcsoport! Felkészülésileg összehangolni ezeket a hülyeség és a nem normalitás keveréke, de pont ezért szép! Eddig kiknek említettem és értenek hozzá mind a zárt osztályt javasolták inkább! De így szép és jó és pont ez az mi miatt érdekel a dolog! Nem olyan régen érlelődött bennem egy terv arra, hogy vissza kellene térni a pálya versenyekre rövid távokon amit fiatalm koromban csináltam, hiányzik a szöges cipő meg a pályák varázsa. Akkor uccu neki jövőre, mert mikor kell visszatérni ha nem akkor mikor lassan az lenne az utolsó érdekes fordulata életemnek.

Jövőre hatvan leszek, így nyugodtan mondhatom most még ha vonzó is a karosszék, de ráér még egy pár évig porosodni. Igaz a lúzerségemnek köszönhetően a hatvanat csak decemberben töltöm be, így az 55-59 éves kategóriában fogok lenni csupa ifjabb titán ellen harcolva, de a részvétel a fontos és majd 2015-ben tapasztalattal megerősödve ifjú hatvanasként enyém lesz a világ! :)

 

A márciusi két cél ami a tél egyéb elfoglaltságai között kiemelkedik tehát a Balaton Szupermaraton megcsinálása és után pár nappal a Budapesti Szenior Fedettpályás Atlétikai VB-n részvétel kicsit rövidebb távon. Mondjuk 400 méteren, de a 200 méter és ha lesz lehetőségem akkor a 60gát is.Ez utolsó kicsit nagyon bizonytalan,mert erre felkészülni télen csak rekortánon lehetne és nem tudom itt Budaörsön lesz-e rá lehetőségem, de nyárra azért jó lenne, mert a szenior OB-n már a 300 gát lenne az idei fő attrakcióm..De ez már egy távolabbi cél!

 

Milyen reális elképzeléseim lehetnek most télen? Itt Budaörsön van egy jó 250 méteres szabadtéri rekortán pálya itt családilag csütörtökön és vasárnap végezhetek sprinter futásokat és a tovább két három nap hosszúakat a szokásos útvonalaimon. Három nap az ultráé, két nap a sprintté! Elég érdekes dolog lesz meglátjuk mi jön ki belőle!

 

Eredmény terveket nem tűzök magam elé, most inkább a részvétel a fontos!

 

2013-11 hó (1 bejegyzés)
2013-05 hó (2 bejegyzés)
2013-04 hó (2 bejegyzés)
2012-09 hó (1 bejegyzés)
2012-07 hó (1 bejegyzés)
2012-06 hó (1 bejegyzés)
2012-04 hó (1 bejegyzés)
2012-01 hó (1 bejegyzés)
2011-09 hó (1 bejegyzés)
2011-06 hó (1 bejegyzés)
2011-05 hó (1 bejegyzés)
2011-04 hó (1 bejegyzés)
2011-03 hó (1 bejegyzés)
2010-12 hó (1 bejegyzés)