Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 010 303 km-t sportoltatok
A hatlábú futóbolond

Mozgásterápia

solymika | 2012-03-29 13:29:38 | 16 hozzászólás

Az előző bejegyzésemre nagyon sokan reagáltatok, nagyon sok ötletet, tanácsot kaptam, és buzdítást! Szeretném jelezni, nem hiába

Miután kicsivel több, mint 3,1 kg szaladt le köszönhetően a "kényszerdiétának" és a mozgásnak -nem akarta ilyen hirtelen ennyit ledobni, de így sikerült ( nem gondoltam volna, hogy ennyire kövér vagyok :D )

már látom a napos oldalát a dolgoknak. Arról nem is beszélve, hogy találtam rengeteg "ehető" dolgot, illetve édességeket ( oké, a trüffeles étcsoki a favorit, de ezt sem lehet ) amiket ki is fogok próbálni.

Tegnap délután futkároztam egy jót. Kivittük a kutyákat nyomkövetni, majd az egyiket apa bepakolta az autóba, én felszerszámoltam a másikat és bemelegítettem, majd irány haza. Sütött a nap, jó idő volt, boldogság, hogy jól mentek a kutyák a nyomon, egyszóval minden 100%-os volt. Zene fülbe, hajrá....

A táv nem sok, 3,3km (ebben az eltévedések is benne vannak, mert bár kocsival tudom az utat, gondoltam rövidítek és a kevésbé forgalmas részen megyek  :) látszik, hogy nem vagyok original pesti) ellenben sunyin  és lassan "emelkedik" a cél felé.

Az eleje kínlódós volt a kutya miatt, mindenkivel leállt volna veszekedni kerítésen keresztül, de egy jól  irányzott mutatványnak köszönhetően, hamar lebeszéltem róla. Utána tudta hogyan viselkedjen...

Por volt, meg "szmog", ezért bár fizikálisan nagyon jól bírtam, 2/3 táv után éreztem a tüdőmet. A kutya totál kész volt :))) Ha zebrához értünk, már nem leült, hanem levágta magát fekvésbe, mert úgy jó megvárni a zöldet, csak lazán, csak kényelmesen. :) Nagyon-nagyon jól esett, nem fáradtam el egyáltalán, a kutya viszont kidőlt, mint a liszteszsák.

Lehet ma is "kirakatom" magamat valahol a kocsiból és hazafutok?

IR(tó) ijesztő.....

solymika | 2012-03-26 14:17:15 | 21 hozzászólás

Péntek. Vérvétel eredményeinek átbeszélése. Határértékek átlépése.

Nem sokkal, de fölötte vagyok.

Pont elég.

Konklúzió?

kezdődő inzulinrezisztancia.

Végkövetkeztetés?

Szénhidrátmentes- vagyis inkább szénhidrátszegény diéta. Ja, és sok mozgás ( teszem hozzá az orvos rohadtul nem ismer )

KÖNYÖRGÖM HOVA MÁR?

Eddig sem nagyon ettem kenyeret, krumplit, rizst, cukrot, csokit, hüvelyes zöldséget.... Kínosan próbálok ügyelni ezekre a dolgokra. 

Jó, nem mondom azt, hogy néha nem csúszik le 1-1 szelet pizza, egy tál bableves vagy étcsoki, na de max ebédre....

Oké, a szervezetemnek vannak vésztartalékai ( értsd +5-6 fölös kilo) de ha ezt a típusú diétát kell tartanom, akkor a mozgás mellett az hamar elfogy.... Jó, ez a dolog pozitív oldala. Ezen kívül nagyon nem tudok mit felhozni.

És hogyan tovább? Halvány lila segédfogalmam sincs.... Nem élhetek csak tojáson, fehér húson, zöldségen, sovány tejterméken, és sorolhatnám még. Honnan tudnék plusz energiát bevinni?

Gondoltam már a fényevésre......

Tegnap volt a mélypont... Bár szoktam 1-1,5 órákat aludni hétvégén egyszer-egyszer délután, de kettőtől fél hatig????????

Megzuhantam picit...

2012-09 hó (1 bejegyzés)
2012-04 hó (1 bejegyzés)
2012-03 hó (2 bejegyzés)
2011-11 hó (3 bejegyzés)