Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 848 365 km-t sportoltatok
Felvezetes a 10kilis edzesre

A Cel 10 kili 45 perec alatt.

Akkor hajra!

Gaben88 | 2011-09-26 20:34:07 | 4 hozzászólás

Multheten meg volt a visszatero ,,verseny". A nagyon jo idon felbuzdulva elkezdtem a felkeszitot futni 10kilire.

 

Elso futasom.

http://www.gmap-pedometer.com/?r=5107105 + koliba mentem egy kort igy kb meg van a 9 kili.

 

1-2 hetig probalok heti 4-5 edzest csinalni es a heti kilometert felhuzni 30-40 koze, ha minden jol megy lassa uj cipore is lesz penzem, mar nagyon varom!

 

A 2 es 3 kozotti pottytol (Boszorkany utca) indultam mentem ket kort majd a 4 estol indultam tovabb az utamra.

 

Meg van az elso 5 kili utani futasom, mivel Pecsett futok es nem mentem palyara igy hillre sikerult, A ket kort 20 perec alatt futottam 11:20 es 8:40 ket rovid technikai szunettel, a kov pihi 35. percnel volt 30 mpre megalltam panorama kilatas(Peter u.) miatt(ekkor mar vilagitottak a varosi fenyek, szep volt nagyon) kozben neha kertem utba igazitast! 

 

Amikor kiertem a Kalvaria utcara akkor mar jo ideje lefele futottam es meg ott is ugy kellett tovabb a forditoig kozbe a bal bokam megfajdult meg is ijedtem gyalogoltam kicsit, de a vissza a felfutasnal nem volt gond, utana megint le, akkor inkabb gyalogoltam, majd jott 2 perc pihi a lampanal, utana pici domb majd lefele kocogtam ovatosan, ekkor mar nem erztem a fajdalmat.

 

A legveget megnyomtam rendesen a Damjanich aljatol a kersztezodesig felment a pulzusom 180-ra, utana mar csak lassu levezto kocogas volt.

 

A labfajdalom miatt visszafordultam pedig az Agoston teren szerettem volna menni egy kort, de inkabb nem eroltettem, remelem minden rendben lesz, talan holnap is megyek futni.

 

Esetleg tud valaki olyan oldalt hol a tavon kiirja szintkulonbseget is?