Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 589 940 km-t sportoltatok
1. hét összefoglalás
Peggy | 2011-05-22 20:05:17 | 2 hozzászólás
Kedden kezdtem, és most vasárnap büszkén veregetem meg a vállam, hogy igen, megcsináltam. Vigyor Megtettem az első lépést az úton.
Egyik kedvemnc idézetem:
A futó nem kell, hogy négy percen belül fussa a mérföldet vagy négy órán belül a maratont. Annyi kell csak, hogy fusson, fusson és néha szenvedjen. Akkor aztán egy napon felébred és felfedezi, hogy valahol az úton meglátta már a rendet, a törvényt, a szeretetet és az igazságot, amelyek az embert szabaddá teszik."
-George Sheenan-

 

Futás-2.nap
Peggy | 2011-05-18 20:48:15 | 7 hozzászólás

Komoly elhatározással kezdtük el a sportot a férjemmel -ismét-, mert 10 évvel ezelőtt rendszeresen futottunk, ami abbamaradt, többek között azért, mert ő elkezdett "hetelni" (a munka miatt csak hétvégén járt haza 2,5 éven keresztül), és egyedül nevelve, 2, majd 3 gyereket pedig nekem már sem energiám, sem kedvem nem volt hozzá.

Úgyhogy az idő múlásával, bár én időnként fellelkesülve tornázgattam, szépen eltunyultunk. Rosszall

Tegnap volt az első nap, hogy futottunk, persze közben 1 kis sétát beiktatva, de nagyon jólesett, s ma már alig vártam, hogy menjünk. Viccesen meg is jegyeztem a férjemnek, hogy milyen élvezet vele futni. Vigyor Tényleg élveztem... aztán magát a mozgást-e, vagy a társaságát?

Hát, így elsőre nem is írok többet, kicsit ismerkedem ezzel az oldallal, csak most találtam ide, éppen edzéstervet kerestem.