Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 492 500 km-t sportoltatok
Harder Better Faster Stronger

Napjaink slágere az ételmérgezés

Getz | 2007-08-13 19:19:25 | 5 hozzászólás

Ezt a tekerést nem így terveztem! Indulás előtt nem nagyon akartam enni, ezért elfogyasztottam egy müzli szeletet. Kb. egy óra elteltével kezdtem nem jól érezni magam, mire hazaértem már csak a bringa támasztására volt erőm. Ami ezután következett, azt a legdurvább horrorfilmekben sem használják effektnek!!! Mintha eltűnt volna az összes vérem, és csak kapaszkodtam fél órán keresztül a nagy fehér kormányba, minden izmom görcsölt és majd megfagytam. Nem vagyok érdekelt a gyógyszer gyártók profitjában, valamint nem szívesen fizetek vizitdíjat se (amit eddig sem tettem, és ezután sem fogok, főleg míg a fizetésem jelentősebb részét hasonló címen vonják Money mouthFrown), ezért természetes kúrára fogtam magam - és mérgelődök a gép előtt. Végül is, nem olyan rossz az első pirítós kenyér, a másodikra azért kennék valamit Foot in mouth(később, lefekvés előtt megengedek magamnak egy pohár whiskeyt, szigorúan csak fertőtlenítés céllalSmile!!!).

A történtek hatására átfutott rajtam, mi lehetett az oka. Ma, ill. tegnap nem fogyasztottam semmi olyant ami nem frissen bontottam fel, vagy ne fogyasztanám rendszeresen. Felderengett egy kiadós hascsikarás - bár akkor tele volt a hasam  (és nem hagyott ilyen emlékezetes délutánt). Előtte ugyanazt a fajta müzlit fogyasztottam, ezért óvatosan meggyanúsítom a:

Corny Big (Nussig, Der Power Riegel) német terméket,

aminek a nyomtatás szerint!!! 2008. 07. 25-án járna le a szavatossága. Sajnos csak ez a kettő volt, szívesen átadtam volna a fogyasztóvédőknek egyet. Továbbra is maradok a Cerbona termékeknél, és felhagyok a kísérletezgetéssel, bár a fene sem tudja manapság mit eszik...

5 hozzászólás

Ms.Kate 6152 napja
Ms.Kate képe
ööö..corny big terméket azóta nem fogyasztok mióta benne volt abban a listában aminek szavatossági idejét átnyomták itt törökbálinton (talán még emlékszel te is erre a botrányra)....részemről már akármilyen szavatossági időt feltűntethetnek nem vásárolom ezt a terméket...:-((( a fertőtlenítő gondolom segített:-)))
Getz 6152 napja
Getz képe

Igen emlékszem, tavaly decemberben történt, viszont ezt idén május környékén vettem egy "nagyobb" áruházláncban - így még kellemetlenebb... :-(((

Ms.Kate 6152 napja
Ms.Kate képe

mióta listás volt nincs bizalom...igaz azóta szinte nem is fogyasztok müzliszeleteket. Nekem túlságosan "fűrészporosak". Vagy banán, vagy Fit&Activ márkanevű Wellnes-Riegel szeletet papizom edzéseken...versenyeken pedig PowerBar-t és gélt.

rossonero 6152 napja
rossonero képe
Te meg minek eszel összevissza minden vackot!? Nem tudod, hogy kolbásszal meg erőspistával működik az magyar! :-)))
Getz 6152 napja
Getz képe

Igazad van, azoktól nem is volt még bajom, soha. Megyek keresek is valami hazait, végre kezdek rendbe jönni. :-)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2007-12 hó (1 bejegyzés)
2007-10 hó (1 bejegyzés)
2007-09 hó (1 bejegyzés)
2007-08 hó (2 bejegyzés)