Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 585 586 km-t sportoltatok
Mona teker Vagy fut. Majd eldől :D

Méginkább

Mendemona | 2011-06-17 21:08:34 | 18 hozzászólás

Méginkább várom a hétfőt. Azt remélem tőle, kifutom magamból a mai napot, amit a mai napon hírül hozott Férfim a kórházból, hogy sem kemo, sem sugár, sem interferon, sem semmi, orvosember szerint. Badarságnak érzem, mert ugyan napok óta teljesen gyenge, de most öt egység vér után szerintem klassz hangja volt a telefonban, és hallom, hogy sokkal jobban van. Doktororvos ilyen galádságokat mond, hogy küzdenek és tuningolják, hogy még szerdán, és  megkaphassa az első adag immuntuningot. Egész nap kábán tébláboltam, hogy most kellene futni, vagy úszni, vagy mindegy mit, csak kiizzadni meg kiszenvedni magamból ezt az egészet, de egyrészt sok kölök volt nálunk, másrészt ma valahogy blokkolt a tudat, és még ha el is hiszem, hogy vannak csodák, vagy mi a franc, akkoris bele bele botlik az agyamba, hogy megeshet, három anyátlan kiskölök fog rámpislogni pár nap,hét múlva.

Még egy ilyen pofátlan, agresszív, makacs, rohadék, mint a melanoma, nincs, én mondom nektek.

Holnap átmegyek hozzá, ugyanis hazaadták, és megmondom neki, hogy agyongyepálom, ha nem gyógyul meg. 

Hétfőn meg elmegyek és veszek éjszakai futóvilágító cuccokat.

 

Két hét múlva meg elmegyek Colchesterbe, és veszek egy futócipőt. Persze nem azért megyek, csak hogy lássam hugom és Matthewt, meg a két kölköt. Csak ha már ott vagyok, szétnézek a cipőplaccon, mert bizony 8kili felett ez a 39-es tutyi vízhólyagosra nyomja a 38-as lábaim két leghosszabb ujját

 

Szeptemberben meg feliratos mezben futok, szép városom szép zászlaját pakolom rá, kölkek tenyérlenyomatát, és az ő nevét, mert azt érte fogom futni.

 

18 hozzászólás

Bozót 4759 napja
Bozót képe

Bocs, lehet, hogy félreértelek... a tesód beteg? Sajnálom :( Minden rákféle rettenetes, de ezek az alattomos, "mire észreveszed már késő" rohadékok meg aztán tényleg.... Nagyon szurkolok nektek!

Mendemona 4759 napja
Mendemona képe

Nem, az én tesómmal csak az a gáz, hogy messze van. A párom huga. Azt hiszem, már csak várunk, mióta a doki szerint már csak a csoda segíthet. Minden szerve érintett már, úgyhogy esélye nem sok maradt, az előbb 5perces telóbeszélgetés is teljesen elfárasztotta, és pár órás kimenő után éjjel megint bevitték a kórházba. Mindössze 5évvel idősebb nálam, éppen 40éves, 3kiskölökkel, az egyik éppen itt szopja az ujját az ölemben, szóval kicseszés ez az élettől, sorstól, franc tudja mi a neve.

Bozót 4759 napja
Bozót képe

Nagy kicseszés, bárhonnan is jön :( Néha vannak csodák.....

RunKa 4757 napja
RunKa képe

imádkozom egy kicsit .... hinni kell, anélkül nincs semmi.

Mendemona 4757 napja
Mendemona képe

Köszi run-ka. Ma nála jártam. csupa sárga a szeme,a bőre,csupa fehér a szája,, csupa fáradtság, 3kanálnyi leves után végkimerülés. Én egy héttel ezelőttig hittem, hogy javulhat, ma este már valahogy nem nagyon megy. Diónyi csomók dudorodnak szanaszét a testén. Beszéltünk róla, hogy majd ha 10szeresére puffadt lábai és hasa visszaváltoznak csinos lábbá és hassá, majd elmegyünk csajos szandikat venni, és hogy majd jön velem bringás kísérőnek a félmaratonon, és tervezünk hasonlókat, de mikor kijövök tőle, sejtem, hogy ez sosem lesz. 

Ha kicsi javulást látnék, talán elhinném, de egy hónap alatt a felére zsugorodott ez a csupa izgága leányzó.

Bozót 4757 napja
Bozót képe

Legyetek mellette, vele! Az utolsó pillanatig ha lehet. Hinni kell, a végsőkig, de tudni kell elengedni is....borzasztó nehéz. Van benne igazság, hogy az ittmaradóknak nehezebb :( Sok erőt kívánok mindannyiótoknak.

monique 4757 napja
monique képe

aaah :(( igen, legyetek vele a végéig..

Mendemona 4756 napja
Mendemona képe

Az éjjel elvesztette az eszméletét, reggelig nemis nagyon tért magához, és ma reggel megállt a szíve. Nem igazán térünk magunkhoz, nagyon nagy a veszteség. Várjuk haza a gyerekeket a táborból, este érkeznek, és még nem tudnak semmit. 

Nem hiszem, hogy ilyesmit érdemel bárki is, úgyhogy mst már nem tudok hinni semmiféle Istenben, igazságosban és kedvesben meg kiváltképp nem. Aki hagyja, hogy egy 6évesnek el kell magyaráznom ma este, hogy többet nem ülhet az anyja ölébe, és a 11 meg 13évesnek el kell magyaráznom, hogy ezentúl nincs anya, nincs anya főzte ebéd, nincs anyával tengerpartozás, nincs anyával rajzolás, az nem igazságos, és nem kedves. 

Bozót 4756 napja
Bozót képe

Őszinte részvétem  :( Nem szeretnék a helyedben lenni.....

Legalább szerető apja van azoknak a srácoknak?

zenoka 4756 napja
zenoka képe

sok erot es kitartast..legyetek vele vegig..neki is jobb es nektek is konyebb ugy talan egy picit.
3 eve ez a kocsog melanoma vitte el a legjobb baratomat o akkor volt 31.
nagyon nem lehet mit irni csak gondolni ratok ezzekben a nehez napokban orakban.

zoles73 4756 napja
zoles73 képe

Az Ember sorsa: megszületni, élni, meghalni...

A születésünkbe, halálunkba nem szólhatunk bele.....

Az Életben (gyakran) nincs Igazság, csak egy dolog segithet az elviseléséhez: a Szeretet....

Ezt kívánom Neked, a Családodnak.....

Őszinteséggel....

Eperszem 4756 napja
Eperszem képe

Őszinte részvétem, sok erőt kívánok!!!

Mendemona 4756 napja
Mendemona képe

Eper..köszönjük

zoles...az ember sorsa ez, valóban, de az élet rendje az, hogy megszületünk, élünk, útravalót kapunk anyánktól, apánktól, aztán eltemetjük a szüleinket idős korban, nem 40éves korában. A szeretetben hiszek én is, alapja mindennek, burokként kell,de nem mindent old meg sajnos.

 

Bozót...Van édesapja mindháromnak, de kettő az első házasságból van, egy a másodikból, a mostani férje a harmadik. Eltérő vélemények vannak róla, mi legyen velük, mi mindenképp azt szeretnénk, együtt maradjanak, akár az egyik apánál hárman, vagy a másik apánál hárman, vagy ha nem tudják ezt vállalni, nálunk mindhárom. Sajnos azonban ma kiderült, hogy az apák nem tudják vállalni ezeket, és egyenlőre semmi jele annak, hogy kompromisszum szülessék a helyzetből, azt hiszem, ez hosszú menet lesz. Ami éppen a gyerekeknek nem jó. 

Bozót 4756 napja
Bozót képe

Szegény kölkök :(

Mendemona 4756 napja
Mendemona képe

Mondjuk most még mindenki pár napig az első sokk hatása alatt lesz, aztán lecsitulnak az indulatok és minden más, hátha belátja 1-2ember, hogy nem ő, hanem a gyerek a lényeg, rá figyelni, nem önzőzni

monique 4756 napja
monique képe

úgy fogalmazol, hogy a szív megszakad! nagyon sajnálom!

faxau 4755 napja
faxau képe

RÉszvétem ! Sok erőt kívánok, és a gyerekek a legfontosabbak. Remélem sikerül megtalálni a lehető legjobb megoldást. Az ő szempontjukból!

Mendemona 4755 napja
Mendemona képe

Köszi nektek..Háromból kettő, a két nagyobb most itt van pár napig, már ennek is örülünk, bár hiányos a létszám még. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2014-04 hó (1 bejegyzés)
2014-01 hó (1 bejegyzés)
2012-06 hó (1 bejegyzés)
2011-09 hó (1 bejegyzés)
2011-08 hó (1 bejegyzés)
2011-07 hó (1 bejegyzés)
2011-06 hó (8 bejegyzés)
2011-05 hó (5 bejegyzés)
2011-03 hó (3 bejegyzés)
2011-02 hó (12 bejegyzés)
2011-01 hó (2 bejegyzés)