Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 585 691 km-t sportoltatok
Mona teker Vagy fut. Majd eldől :D

4138

Mendemona | 2011-05-17 14:11:29 | 10 hozzászólás

Ez  a szám. A rajtszám. Megtörtént, beneveztem. Fogalmam sincs, hogy hogy megy ez az egész, egy regiment kérdés van a fejemben, de még van rá 3 és fél hónapom. Most még lehetetlennek tűnik, hogy valamikor is le tudok futni 21kilit, de megpróbálom. 

A hölgy azt mondta a BSI-ben, hogy mivel ez az első versenyes futkározásom, elég húzós az ára, mért nem megyek el előtte valami kisebbre. Úgyhogy rögtön be is írt  a Coca Colás 3.5-re. A 7km-est azért most még nem szeretném. 

Annyi bizonyos, hogy kaptam egy cetlit, amivel előtte át tudom venni a rajtcsomagot, és a chipet, de hogy hogyan működik ez a chipdolog, az is halvány köd a fejemben. Meg az is, hogy amig futok, viszem magammal az ivóspalackom? Vagy elég a frissítőknél ami van? Ekkora távon szokás, kell e enni közben? Nem tévedek el? :P és hogy micsoda gáz, ha utolér a kergetőautó. És hogy utolsónak lenni milyen? És bele lehet sétálni, ha k.o van? Mondjuk sosem szoktam belesétálni, inkább futok, amig egyhuzamban megy.  

 

 

 

Szóval kergetőzés van a fejemben, van minek utánanézni, addig is csak futok most már rendesen. 

10 hozzászólás

monique 4791 napja
monique képe

chipet rárakod a cipőre. 3,5km-en én nem vinnék innivalót, biztos van frissítő de nagy eséllyel felesleges a frissítés :) a 21km-en azért majd használd a frissítőket, az már elég hosszú táv hozzá. eltévedés hahaha. mész a többi ember után és kész :) aztán majd pont te leszel az utolsó 1000 emberből.

sok sikert előre is ;)

Minstrel 4791 napja
Minstrel képe

Hű, ezt mintha én írtam volna ;) Szóval nyugi, nem te leszel az utolsó, az a hely már foglalt :)

Viccet félretéve: sok sikert!

Mendemona 4790 napja
Mendemona képe

Monique...kicsit tartok azért a milyen-érzés-lesz-ha-utolsó-leszek dologtól, de azt hiszem, futok, ahogy én futok, és úgy, ahogy nekem jó, szóval nem igazán a körülvevő futók miatt tartok tőle. 

Minstrel....Ha jól olvastam a blogod, te 7.5km-en mész, én csak a kisebben, szóval bármi lehet) Neked is ez az első versenyed?

Bozót 4790 napja
Bozót képe

Annyian vannak, mint a fene, csak mész a tömeggel és kész :) Ne parázz már ennyire :P   Nem államvizsga ez csak egy szaladás

(amúgy a BSI programfüzeteiben, weboldalán szájbarágósan le van írva minden)

Mendemona 4790 napja
Mendemona képe

Azért nem rágom le a körmeim miatta, csak tegnap koncentráltan ezzel volt tele az agyam, miután leadtam a nevezést :) Igen, már nézegettem  leírást, semmi ördöngősség nincs benne, csak futok, ahogy szoktam, és kész. 

monique 4790 napja
monique képe

eskü nem értem miért aggódik mindenki azon h utolsó lesz.

monique 4790 napja
monique képe

"csak futok, ahogy szoktam" --- azért ha már verseny, nyugodtan megpróbálhatsz a maxon futni. :) de persze nem muszáj!

Minstrel 4790 napja
Minstrel képe

@Mendemona: igen, ez lesz az első versenyem (és lehet, hogy mégis 3,5... majd kiderül még)

@monique: "eskü nem értem miért aggódik mindenki azon h utolsó lesz." - mert ciki? :) biztos valami ősi, kisiskolás frusztráció :)

Mendemona 4790 napja
Mendemona képe

Minstrel....Akkor még az is lehet, összefutunk :)

Monique... A futok, ahogy szoktam azt jelenti, hogy a magam tempójában, a helyzetnek megfelelően, verseny, tehát  gyorsan, ill. okosan gyorsan. És még azt is jelenti az 'ahogy szoktam', hogy ilyenkor a külvilág 80%-ban kizárva, csak a muszáj dolgok szűrődnek be, amik kellenek akkor, abban  a percben a biztonságos futáshoz. Pl ne csapjon el egy autó, ne fejeljek le egy odalógó faágat,  ne ütközzek egy oszloppal. 

Nem aggódom abnormális mértékben az utolsó helytől, csak mint lehetőség, megfordult a fejemben, mint ahogy mérlegelek szinte mindig, mielőtt valami újat teszek. Lehet ez szokatlan, vagy túlzott óvatosság, régen nem csináltam ilyesmit, csak mióta süvölvényeim születtek. És ilyenkor lejátszom magamban a lehetőségeket, és számba veszem, amik megeshetnek, hogy felkészüljek rá. Persze mindent nem lehet látni előre, de amit lehet, azt átgondolom, kell hozzá, hogy határozottan elinduljak némi biztonságérzettel.  Most már miután  1-2 nap után átgondoltam a dolgot, nem félek az utolsóságtól sem, tudom, hogy valószinűleg nem az élbolyban trappolok majd, de a mezőny közepére talán már elég ez az edzésmennyiség, ha meg nem, hát placcs, majd legközelebb.

oszanna 4789 napja
oszanna képe

Sok sikert, hajrá!
Én is beneveztem, én 1871 vagyok, és nekem is az első félmaraton lesz. :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2014-04 hó (1 bejegyzés)
2014-01 hó (1 bejegyzés)
2012-06 hó (1 bejegyzés)
2011-09 hó (1 bejegyzés)
2011-08 hó (1 bejegyzés)
2011-07 hó (1 bejegyzés)
2011-06 hó (8 bejegyzés)
2011-05 hó (5 bejegyzés)
2011-03 hó (3 bejegyzés)
2011-02 hó (12 bejegyzés)
2011-01 hó (2 bejegyzés)