Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 585 940 km-t sportoltatok
Mona teker Vagy fut. Majd eldől :D

Elsétált futás

Mendemona | 2011-02-18 14:29:22 | 4 hozzászólás

Tanulság:

- kell a pihenőnap

- taknyosan, bedugult füllel, nem jó futni, mert zavarni fog:

                                 - a folyamatos orrfolyás

                                 - a bepárásodó napszem

                                 - és nagyjából minden, amit szembejön, meg aminek szeme van és lába, és aminek                                         nincs, az is

 

Bonusz tanulság:

 

Ha vagyok mégis olyan zizi, hogy nekiindulok, akkor ne egy nagykört vegyek célba, mert hótzihher, hogy úgy járok, mint ma, elszaladtam 3.7km-re a háztól, hogy aztán ott és akkor rájöjjek, ez ma nekem nem megy, és onnan gyalog haza. 

4 hozzászólás

miki 4879 napja
miki képe

Ja, ez ismerős érzés, a fordítónál rájönni, hogy elfogyott az üzemanyag :-) Hajrá!

Bozót 4879 napja
Bozót képe

Én direkt szoktam ilyet, jól elmegyek messze, hogy muszáj legyen még egyszer annyit menni - hazafelé. Egy bizonyos táv felett meg már nagyon számít időben, hogy fut az ember vagy gyalogol. Motivációs tréning birkáknak (mint én) :)))

monique 4879 napja
monique képe

jobbulást! amúgy én télen mindig viszek zsebkendőt, mert kicsit folyik néha, a hideg levegőtől. kézben zsebkendő, néha futás közben odanyúlok és megtörlöm aztán kész :)

napszemüveg???

jah amit Bozót csinál az főleg télen jó arra h visszafelé is fusson az ember, mert nem akar megfagyni hazafelé séta közben :P

Mendemona 4879 napja
Mendemona képe

Az igazság az, hogy nem sima nátha ez, már most érzem, hogy zsizsegnek az izületeim, jön a láz, a galád. Már az első pár száz méteren éreztem, hogy ez most nagyon nem fog menni, és nemis ment, a fejem is fájt, a lábam is, meg úgy minden, de gondoltam hátha elmúlik idővel, de nem. Csak azt hittem valamiféle szuperhős vagyok a tegnapi 8kili után, aztán mégsem. 

Zsepi egy a kezemben, és pláneplusz még minden zsebben egy, mert alapból orrfolyós vagyok, ilyen nonstop allergia féle, zsepi nélkül sehová. Az orrfolyással még nemis lett volna gond, de ez most bedugult, szörcsögött a fülemben a dobhártyámnál a nátha, szóval eleve halálra volt ítélve ez a dolog ma. 

A napszem kellett, mert időnként igen odacsapósan előbújt a nap. 

A nagy kör meg azért lett, mert annyira rájöttem így két hét alatt, hogy jobb nekem egy nagy körben futni, mint kisebb köröket keringeni jobbra-balra a városban. És jó is lesz, csak szerintem most néhány nap pihenő jön. 

 

Bozót....ez még nagyon nem volt az a 'bizonyos táv', ahol mindegy a futás meg a gyaloglás) Mondjuk hazafelé tízszer olyan bizonyos távnak éreztem, és szanaszét fagytam, mire hazaértem.

 

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2014-04 hó (1 bejegyzés)
2014-01 hó (1 bejegyzés)
2012-06 hó (1 bejegyzés)
2011-09 hó (1 bejegyzés)
2011-08 hó (1 bejegyzés)
2011-07 hó (1 bejegyzés)
2011-06 hó (8 bejegyzés)
2011-05 hó (5 bejegyzés)
2011-03 hó (3 bejegyzés)
2011-02 hó (12 bejegyzés)
2011-01 hó (2 bejegyzés)