Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 569 426 km-t sportoltatok
Maratonra fel!

"Kemények vagyunk, mint a fagyott kutyaláb!"

Dorajna | 2012-01-18 20:12:39 | 2 hozzászólás

... ahogy Rubint Réka mondaná. Épp most fejeztem be a 90 perces alakreformot,ami most se volt könnyebb, mint a múlt héten, de most többször tartottam szünetet, így már egy fokkal elviselhetőbb. A comb meg a has rész az tök jó, nade a fenék edzés... áúúúú....
Tegnapi futásomról nem tudok túl sok mindent írni. Lassú volt, rövid volt. ,és hideg. (de az csak az elején) Dehát ez egy ilyen hét. :)
Holnap reggel mérlegelem magamat, kíváncsi vagyok, mennyi ment le. Elég bizakodó vagyok, mert már az is sokat számít, hogy nem eszem cukrot, ezenfelül még igyenkszem a napi kalóriamennyiségemet nem túllépni, valamint ugyebár a (majdnem) mindennapi sport sem elhanyagolandó tényező. A gatyáimon már ezt az 1 hetet is megérzem. Lehet, hogy szerencsés alkat vagyok (vagy csak jó az önkontrollom és/ vagy az akaraterőm), de én ha azt mondom, hogy lefogyok 3 kilót, akkor le is fogyok. Tavaly azt mondtam, lefogyok 7- 8 kilót, mert nem érzem magam így jó, és 2 és fél hónap alatt sikerült (azóta többé kevésbé tartom is ezt a súlyt, most az ünnepek alatt szedtem kicsit meg magam). Szerintem a kövér emberek problémája az, hogy nem is akarnak lefogyni, vagy nem önmagukért akarnak. Kis önbizalommal soha nem fog nekik sikerülni. Az a baj, hogy erre csak kevesen jönnek rá... vagy csak én gondolom így?

Írtátok páran, hogy az írásom kódokban jelenik meg. Valószínűleg ez azért volt, mert webding betűtípust használtam, amit a Mozillán kívűl a többi böngésző nem igazán szeret... remélem sierült orvosolnom a problémát. :)

2 hozzászólás

Bozót 4542 napja
Bozót képe

Köszi, így már olvasható!

 

Bizonyára szerencsés alkat is vagy, de akkor is gratu! Nekem ez a pár kiló nem megy sehova, de igazad van, nem akarom eléggé, nem teszek érte. 

necromedve 4538 napja
necromedve képe

Nekem baromi kis önbizalmam van, szinte negatív, mégis sikerült. Inkább a szilárd elhatározás, illetve a kitartás kell hozzá, annak vannak mások híján.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!