Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 569 426 km-t sportoltatok
Maratonra fel!

Boldog viharnapot!

Dorajna | 2012-01-15 15:52:20 | 2 hozzászólás

Úgy döntöttem, hogy a mai "LSD"-t nem tartogatom délutánra, így ébredés után 2 órával már az előszobában melegítettem még mindig sajgó izmaimat. Kinéztem az ablakon, és úgy ítéltem meg, hogy az idő megint nekem kedvez. Ekkor még nem vettem észre (vagy csak nem akartam?) a majdnem derékszögben álló fatörzseket... Ez a szél valami borzasztó! Ma kifújta a hajamból a hajgumit, annyira erős volt! (igaz, hogy nem volt valami erős az a gumi, dehát akkor is...) És persze mindig szembeszél volt, akármelyik irányba is tartottam... Kicsit úgy éreztem magam, mint a Micimackóból a Malacka. (egy kis nosztalgia: http://www.youtube.com/watch?v=SCnBkA9ipZE )
Általában kétféle kört szoktam futni, a kisebbik 1149m, a nagyobb pedig 1800. Hogy ne legyen olyan monoton a mai edzés, úgy döntöttem kifutok a helyi futópáyára, ott csinálok pár kört, és akkor a 16-ból már csak 9km (azaz 7 kicsi és 1 nagy) marad a szokásos úton.
Úgy osztottam fel, hogy elsőnek mentem 5 kört, majd ki a futópályára (oda kb 1,1 km az út), ott 10 kör (ami pont 4 km), majd vissza; ezután még 1 nagy és 2 kicsi köröm maradt. Az utolsó 2 kör már elég lassúra sikeredet (pedig előtte se volt sietős a tempóm); ekkor éreztem, hogy hiba volt otthon hagyni a frissítőnek szánt aszalt vörösáfonyát... Dehát mindenki a saját kárán tanul. Hazaérve ettem egy doboz joghurtot kollagénnel és naranccsal, és attól gyorsan normalizálódott a vércukrom.
Még nem tudtam kitapasztalni, hogy meddig bírom frissítés nélkül, mert 14 km-nél eddig csak párszor futottam többet. Úgy látszik, nálam a vízválaszó 14 km körül van, mert most is itt kezdtem érezni, hogy nics már túl sok energiám. Majd két hét múlva okosabb leszek... (jövőhéten laza, pihenős hét lesz).
Holnap megyek a BSI-be átvenni a törzsfutó kártyámat! :)



2 hozzászólás

monique 4545 napja
monique képe

ja a szél tényleg nagy volt bár én csak a hidakon futva éreztem :)

hogyan írod meg ezeket a blogbejegyzéseket? közvetlenül itt írod meg vagy bemásolod vmi szövegszerkesztőből? csak mert nekem rejtjeleknek néznek ki, amíg ki nem másolom vágólapra megnézni :)

Czeglédi Ferenc 4545 napja
Czeglédi Ferenc képe

Nekem a Mozilla tökéletesen hozza!

Esetleg ha vizet viszel, és pár szem szölöcukrot az nem lenne jó?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!