Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 556 786 km-t sportoltatok
self-survivor
Első télies tekerés
Lagyiszlove | 2006-12-14 17:45:50 | 3 hozzászólás

Gondolkoztam rajta,hogy edzéstípusnak mit adjak meg a maihoz,mert a regeneráló tekeréshaz kicsit szenvedősebb lett főleg a hideg miatt.Igazából a közepes/könyű fázós montis gurulás stimmelt volna igazán...

Könyelmű módon kamásli nélkül indultam el,ugyan két zoknival(az egyik termós) és a téli montis cipőben,de a kamásli hamar hiányozni kezdett.Igaz a jelenlegi nem hiszem hogy sokat ért volna,mert elég vékony.Talán mégiscsak meg kellett volna venni a camponában szombaton azt BBB-s "gumicsizmát",és nem azon fanyalogni,hogy milyen csúnya és,hogy 45-46-os!Szóval tanulság:10 fok alatt ne indulj el kamásli nélkül!Hazaérve kb 10 perc meleg fürdő után üdvözölhettem újra az élők sorában a lábújjaimat...

Amúgy ma terepen is akartam menni egy keveset,de a murvás részt elhagyva az sáros út látványa visszatántorított a 6-os út felé.Vajon mikor kezdik már el Szbatta és érd között a bicikliút építését?

Elvileg az alapkőletétel már megvolt...

Ami még meglepő volt,hogy a kezem is nagyon fázott,pedig a téli kesztyű volt rajtam!Lehet,hogy abból is kell vennem egy melegebbet?Létezik egyáltalán?Mert már a mostani is belül bojhos,meg minden.Na majd körülnézek,kész anyagi csőd.Megéri ez nekem?Inkább itthon ülnék és mindenféle délutáni műsorokat néznék(mondjuk a balázs só így is meg volt),vagy honfoglalóznék,olvasgatnék...

De emlékszem tavaly se nagyon mentem télen,csak itthon görgőztem,meg úszni jártam.Nem tudom már mikor volt az első "tavaszi" tekerésem,de arra emlékszem,hogy már nagyon hiányzott,és szinte itéletidőben vágtam neki az Etyek körnek(Baracska felől).Emlékszem olyan szembeszél volt és hófúvás,hogy sík terepen is csak 23-mal "haladtam" még erőlködve is.

Biztos jövőre is lesz ilyen...már alig várom... És akkor visszasírom a mai tekerést.

3 hozzászólás

Ms.Kate 6402 napja
Ms.Kate képe

tyű...ez igen ma is kimerészkedtél...emelem kalapom! A kamáslit nem is értem hogy-hogy nem vetted fel??!! december 14-et írunk és hideg van!!!

atom 6394 napja
atom képe

Szia self-survivor Lagyiszlove ;-), Te aztán tényleg nem aprózod el :-)!

Kesztyű létezik szélfogós változatban. Azon kívül hogy bolyhos, nem fúj át rajta a szél. Nem orkán anyag, hanem puha. Ha nem ilyened van, érdemes lehet utánanézni a boltokban. Pl. ott, ahol a kamáslit fogod megvenni ;-).

Lagyiszlove 6393 napja
Lagyiszlove képe
Vetem már mindkettőt,bár a kesztyűm elvileg eddig is téli volt,de ez most valamivel szélállóbnak tűnik(Karácsonyi ajándék!).A kamáslim meg orkán anyag,full vízálló.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!