Fogyogatás
5 hozzászólás
Na, az helyes, hogy eszel. :) Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy mit - általában ne túl cukros dolgokat. Konkrétan: az édességet érdemes visszafogni. Ha meg van rogyva az ember, akkor persze sokat tud segíteni a nutella, vagy a csoki, de szerintem érdemes inkább 2-3 órával korábban jól feltankolni zabpehelyből, vagy valami lassabban felszívódó kajából (nekem a zabpehely jött be, azért ajánlom). Egyenletesebb energiaellátottságot ad. A csoki után ugyanis, ha kiürült a szervezetből, baromi éhes leszel újra, a zabpehelynél ilyet nem vettem észre. Lehet belőle remek kekszszerű sütit is csinálni. Bár azzal is csínján kell bánni, mert egy energiabomba. :)
Tomi: Köszi!Megtisztelő amit írsz.
Máté: Vágesz.A nutella nálam régóta kikísérletezett frissítő.Aduász.Nagyon bejön,a gyomrom is bírja és durván tolja az energiát sok órán át.Amúgy zabpelyhet én is nyomok rendszeresen.Majd arról is teszek fel fotót:).Zabpehely összekeverve mazsolával majd ezek nyakon öntve kefírrel.Szinte minden nap eszem 1 ilyet.Csináltam már belőle palacsintát is.Zabpelyhet kávédarálóval megőröltem és ezt használtam "lisztként".A többi összetevő a szokásos volt.Teljesen finom palacsintát lehet ily módon készíteni na meg persze lényegesen táplálóbb mint a lisztes verzió.
Affene, eltűnt a hozzászólás, pedig elküldtem...
Szóval: majd kipróbálom ezt a zablisztes palacsintát, jó ötletnek tűnik. Bár szerintem megvárom vele, amíg anyukám megveszi a betervezett minimalmot, vagy veszek zablisztet, gondolom, az ugyanazt tudja. Aztán megkenem nutellával, hátha segít rajtam is. :) Ebből a zablisztből is ugyanannyit kell használni, mint a simából?
A zabliszt nem tudom mi én olyat még nem használtam.
Sima aprószemű zabpelyhet kávédarálóval megőrlök és kész a "cucc".Mérni nem szoktam hanem megfelelő állagra keverem a többi összetevővel együtt.
Őrölt zabpehely
Tojásfehérje
Pár kanál tejsavó protein
Víz
Minimál olaj.
Ennyi kell hozzá és máris kész az egészséges verziója a palacsinta tésztának.Erre ha még cukormentes lekvárt teszel akkor tudod fokozni a jó ízt és a kevés kalóriát :).Jó étvágyat!
2013-04 hó (1 bejegyzés)
2012-11 hó (2 bejegyzés)
2012-07 hó (1 bejegyzés)
2012-06 hó (1 bejegyzés)
2012-05 hó (1 bejegyzés)
2012-04 hó (2 bejegyzés)
2012-03 hó (2 bejegyzés)
2012-02 hó (8 bejegyzés)
2012-01 hó (7 bejegyzés)
2011-12 hó (9 bejegyzés)
2011-11 hó (10 bejegyzés)
2011-10 hó (10 bejegyzés)
2011-09 hó (6 bejegyzés)
2011-08 hó (6 bejegyzés)
Szep volt Peti! Igazi nagy harcos jellem vagy!