Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 990 247 km-t sportoltatok
potika túrái
Maratoni táv lefutására való felkészülési kérdések?
potika | 2007-05-17 22:24:20 | 2 hozzászólás

Sziasztok!

Eddig még álmodni sem mertem volna rólla de mivel már az idén lenyomtam egy félmaratoni távot ezért úgy döntöttem, hogy cél a maratoni táv leküzdése.

A motor szerintem bírná, csak az izületeimmel, lábam szalagjaival vannak, vagy lesznek gondok. A 21 km lefutását követően amit aszfalton nyomtam, is kijött a bal lábamban a vádlim alatt görcsölt az izom a jobb lábam jobb talpélem elég rendesen berobbant kb. 1-1.5 hétig majdnem teljesen ki kellett hagynom igaz közben jártam maszíroztatni és vagy kétszer futottam is.

Szívesen veszek minden tippet, hogy hogyan készítsem fel a szalagjaimat, lábamat az erőpróba kiállására.

Igaz azt hozzá kell tennem, hogy három éve kezdtem futni régen 10 éve sokat keróztunk de utánna az is elmaradt. A futást egy fogyókúra eredményessége során választottam és közben nagyon magával ragadott. Közben meditálok, kikapcsolok és nyomom a kilcsiket, csak a lábam bírja. Ja a kerózást is ujra elkezdtem országúton és nem gondolom, hogy mostanában abbahagyom.

Köszi előre is a javaslatokat.  

Üdv potika

 

 

2 hozzászólás

potika 6195 napja
potika képe

Az ideit lekéstem de terveim között szerepel, hogy jövőre felkészüljek a Békéscsaba-Arad-Békéscsaba Szupermaratoni futóversenyre egy váltó csapattal. Az idén túl későn eszméltem meg a lábam is vacakolt így a felkészülés és a csapat összeverbuválása sem jött össze. Remélem jövőre meg tudom csinálni egy nagy kihívást jelent számomra.

További jó edzést mindenkinek. 

szasza 6189 napja
szasza képe

Szia!

Az ultrabalaton versenyre nem akartok jönni ?

a csapatszervezést még nem késted le :-)

www.ultrabalaton.hu

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2011-02 hó (1 bejegyzés)
2009-02 hó (1 bejegyzés)
2008-08 hó (1 bejegyzés)
2008-01 hó (1 bejegyzés)
2007-05 hó (1 bejegyzés)