Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 276 489 km-t sportoltatok
Izomzavar

Feketebetűs nap visszafogott hepienddel

Sánta Majom | 2011-07-27 21:54:20 | 4 hozzászólás

Régóta nem volt ilyen rossz napom. Szinte biztos, hogy ma éjjel sem alszom (eleget). Járni fog az agyam olyan dolgokon, amin úgy sem tudok változtatni. Aztán holnap egy újabb ütközet. Aztán megint egy. 

Alig vártam, hogy este kicsit szaladjak, az ötödik km után egészen megnyugodtam. A pulzus sem volt az egekben, pedig ma többször is lüktetett a tarkóm, azt hittem csapnivaló lesz a mai mozgás, csak ezt a zaklatottságot akartam egy kicsit magam mögött hagyni. Ópium. Elsősegély. Ilyenek ezek a kényelmes, terápiás menekülőfutások. 

Bocs mindenki, ez egy random blogbejegyzés, nem is igazán a sportról szól, csak ez volt kéznél. Amint látjátok, nem vagyok valami híres blog- és naplóvezető, az ismétlés veszélye viszonylag kicsi :) 

4 hozzászólás

Gandi 4693 napja
Gandi képe

De még jó, hogy van hová "menekülni" :-) További terápiás futókilométereke, és jobb napokat kívánok :-)

Bozót 4693 napja
Bozót képe

Terápiás futás rulez! Ha akad még hozzá egy társ terápiás társalgásra, majd terápiás sörözésre, úgy maga a menny! :)

Sánta Majom 4692 napja
Sánta Majom képe

Köszi Gandi, az a bizonyos pohár végül is félig tele van. Persze, lesz jobb is. Hétvégére be van tervezve bringa, F1, futás, nem lesz idő kínlódni. 

 

Bozót, ez így van. Én elrángatni max a gyerekeimet tudom néha (sztem azokis csak azért jönnek szegények, mert engedelmesek :) Bizony sokszor eszeme jut, hogy jó lenne néhány futótárs, az egy szem futó barátom elég régen elköltözött a környékről. 

Bozót 4692 napja
Bozót képe

Sajnos itt a közelben nekem sincs - vagyis egyet épp mostanság találtam 7km-re - de időnként az itteni dumcsi vagy a levelezés is elég!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!