Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 132 264 km-t sportoltatok
Futás..itt is...:-)

Futás újra

silk | 2010-06-10 17:40:26 | 1 hozzászólás

A vizsga után két nappal, azaz ma reggel, egész pontosan hét órakor arra ébredtem, hogy ma futni AKAROK! Pont olyan fíling volt, mint tavaly Opatijában a nyaralás alatt, vagyis éreztem, hogy nyár van, meleg van, izzadni fogok, de mennem kell, mert jobb lesz tőle az egész napom!

Nyolcra kint voltam a tóparton és elkezdtem futni. Esküszöm, az illat is olyan volt, mintha  a tengernél lennék. Biztos ismeritek, azt a jó kis halszagot. Ez egyesek szerint büdös iszapszag, szerintem meg jó, mert olyan természetes és érzi az ember a vízpartot, a természetet!

Nem akartam gyors kört, nem akartam fárasztó kört, egy kellemes, lassú, üdítő tókört akartam. Meglett. 7 km, nagyon lassan, talán 50 perc is volt, nem is annyira figyeltem, de jó volt, átmozgattam magam.

Menet közben egyszer megálltam fotózni, ha nem leszek lusta, majd feltöltöm, az erdő víz alatt van, azt fényképeztem le. Viszont az erdei út tökéletesen járható!

Igaz, később megfájdult a fejem, lehet, hogy a szél is közre játszott, mert fújt közben, de nem baj igazán jól éreztem magam. Utána fürdés, miniszoknya, és indulás a fodrászhoz. Szerintem szombat reggel lesz megint futás nekem.....

Szombaton még más is lesz, de erről egyelőre ennyit..Kacsintás

1 hozzászólás

szüdzsike 5090 napja
szüdzsike képe

Én jógázni imádtam a tengerparton, olyan megnyugtató,  ahogy hallod, hogy a partot mossa a víz... Tiszta relax:D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!