Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 132 257 km-t sportoltatok
Futás..itt is...:-)

Nnnnna..

silk | 2010-06-08 21:55:58 | 1 hozzászólás

Nnna, ez is megvaaaaan!!!!!!! Köszönöm mindenkinek a szurkolást, az energiát, mindent!!!! Sikerült a vizsga, a mai napon három tantárgy volt, amiből két jegyet kaptunk, én mindkettőre négyest kaptam, ami nagyon jónak számít!!!! Nagyon boldog vagyok, de most leginkább fáradt, fel sem fogom még igazán, de megvan, sikerült!! Már első körben bementem (első négy vizsgázó), nem szeretem sokáig húzni a dolgokat. Másodikként pedig levizsgáztam! Félig betartottam a tervem, mert nem egy hülye után mentem ugyan, hanem egy aranyos kis csajszi után, de a jobbnak vélt tételekkel kezdtem. :-)))))

Úgyhogy most pihenek egy kicsit, kifújom magam, kitakarítok, holnap összefutok a barátnőmmel, akivel együtt jártam ebbe a suliba, csapunk egy csajos délutánt. Én olyat úgysem szoktam máskor!

Egyébként azért jók ezek a vizsgák, mert annyira össze tud kovácsolódni az a kis társaság, akik egy időben vizsgáznak, hogy nem igaz! Ezt szeretem! Vizsga után többen sírtak örömükben. Olyanok, akiknek kín-szenvedés volt a suli, mert rengeteget buktaik, utóvizsgáztak, szenvedtek és most pedig sikerült!!! A mi csoportunkból egy lány bukott, őt nagyon sajnáltam, megsimogattam kicsit, biztatgattam, de tudom, hogy ilyenkor teljesen elkeseredik az ember. Szegénykém, nagyon szar lehet, de biztos összekapja magát és levizsgázik a következő vizsganapon..Bár azt mondogatta, hogy ő többet nem jön! Ááá, majd megemészti és levizsgázik szépen!

1 hozzászólás

d.pancsi 5093 napja
d.pancsi képe

Nagyon ügyes vagy!!!De én már megmondtam ezt hamarabb is :-)))

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!