Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 55 486 307 km-t sportoltatok
FutNii

Első nap

niini | 2010-05-10 17:23:26 | 8 hozzászólás

Ahogy a bejegyzés címe is fémjelezi: túl vagyok az első napon :) Megvettem a kis cipőmet, aztán újabb lépést tettem az egészségem érdekében. Az az egy problémám van, hogy fogalmam nincs mennyit futottam... 25 perc volt kb., de kilométerben nem tudnám. Valakinek nincs esetleg ötlete hogyan mérjem le a távot? Megköszönném :)

Visszatérve... 1 hete nem dohányzom. Persze, most aki olvassa, és nem dohányzik esetleg azt gondolja magában, hogy 1 hét az nem sok. Szerintem ez nem így van, sőt büszke vagyok magamra, hogy vannak céljaim, amiknek eléréséhez jó úton haladok. Na meg 1 hét nem sok, de sokszor egy hét az már igen :) Tudom, hogy kitartok. Ennyi az egész.Király

8 hozzászólás

andre1965 5269 napja
andre1965 képe

Szia,

a km-k mérésére próbáld ki a www.gmap-pedometer.com oldalt. a keresőbe beírod a város nevét ahol futsz, és már kattintgathatod is az útvonalad

niini 5269 napja
niini képe

Köszönöm, ez hasznos tipp volt :)

VéZsé 5269 napja
VéZsé képe

Nagyon drukkoloik Neked.Én is dohányoztam vmikor és tudom milyen nehéz leszokni róla,de ma már elsem tudnám képzelni hogy rágyújtsak.Annak ellenére hogy tudom milyen "nagyszerű"érzés egy cigaretát elszívni a futás sokkal de sokkal jobb dolog!!!HAJRÁ!!!

gyalogkakukk27 5268 napja
gyalogkakukk27 képe

Én is bagóztam, sőt néha még mindíg bűnbe esem, de kezdek rájönni, hogy az egészséges életmód a cigi és a pia nem igazán jó barátok. Billen a mérleg nyelve a futás felé. Fejben dől el az egész.

Plussz szerintem százszor különb barátokra, ismerősökre tehetsz itt szert, mint mondjuk egy füstös pubban.

 

Hajrá és sok-sok sikerélményt a futásban.

 

 

Slybacsi 5268 napja
Slybacsi képe

hali! én a mapsource útvonaltervezővel előre lemérem mennyit fogok futni, a turistautak.hu-ról egész jó térkép tölthető le, igaz, turistatérkép, de rajta vannak az utcák is. nekem egész pontos köröket sikerült kimérni ezzel a módszerrel. vagy ha van egy ismerősöd, akinek a bicaján van km óra, az is baromi pontos tud lenni.

a leszokáshoz kitartást kívánok Neked, én nyolc évig szívtam keményen, kb három éve abbahagytam, most már csak alkalmanként gyújtok rá, de akkor is max szivarkára, csak az érzés kedvéért.

a futáshoz is baromi nagy kitartást kívánok, én decemberben kezdtem, az itt található 5km-es edzéstervvel, nekem nagyon bejött!

http://www.youtube.com/watch?v=2OE1OPzBc04

 

ezt ajánlom figyelmedbe, angolul van, de tökmindegy. csak azért, hogy ne járj úgy, mint én :) gyakorlatilag fél éve futok rossz stílusban :)

monique 5268 napja
monique képe

a mapsource is gmapot használ alapnak? nem ismerem, azért kérdezem.

én gmap-pedometer-ezek

Bozót 5268 napja
Bozót képe

Van mapmyrun is, csilivilibb, minta  gmap :) Cuki kis ikonokat lehet rakosgatni

plekoklári 5255 napja
plekoklári képe

Szia!

Én 5 hónapja nem szívom azt a fránya cigit!Kitartást neked.Nekem sokat segített a futás abban, hogy ne szívjam.Meglátod, meglesz az eredménye!!KITARTÁST!!!!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!