Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 540 259 km-t sportoltatok
just run :)

Tegnapi futásról

szüdzsike | 2010-05-28 09:05:26 | Nincs hozzászólás!

Hát 1 hétig nyomtam az ágyat, kemény mandulagyulladással... Tegnap elmentem az edzésterv alapján futni/gyalogolni és hát nehéznek éreztem a lábaim, kb az első 1 km-en. Mintha súlyok lettek volna rajta.
Utána már kellemesebb volt és csak azon izgultam, hogy nehogy ideérjen az a csúnya felhő ami a Gellért hegy felett tanyázott:)
Vasárnapot kíváncsian várom....

Lábadozás

szüdzsike | 2010-05-26 16:58:30 | Nincs hozzászólás!

Tegnap megfogadtam, hogy ha ma nem köhögök akkor irány darány futni. Sajnos nem így lett, még mindig köhögök, így a futás kimarad. Legkésőbb pénteken elkellene mennem, hogy vasárnap is lehessen menni, így leglább a heti 2 edzés meglenne, ami nem sok de több minat a múlt heti semmi.

Nagy adag C vitaminnal igyekszem rendbehozni magam. Így sajna az 5 km nem lesz meg jún közepére sem, de ami késik nem múlik, REMÉLEM!

Betegség

szüdzsike | 2010-05-20 15:22:19 | 1 hozzászólás

Sajnos lebetegedtem Múlt héten pénteken még elmentem futkorászni (sprint és gyaloglás) csak úgy a hecc kedvéért, de  vasárnapra tervezett adagot már nem sikerült teljesíteni, mivel szombatra lerobbantam. Próbáltam magam minden házi csoaszerrel kikúrálni, de hétfőn amikor már lázam is volt és majd meg fulladtam a köhögéstől jobbnak láttam hazautazni és elmenni a háziorvosomhoz. Mandulagyulladásom van, így a héten is kimaradnak az edzések, majd talán jövő kedden folytatom a programot. Hát ennyi:(

Második hét közepe

szüdzsike | 2010-05-13 09:21:47 | 2 hozzászólás

Ma reggel vágtam neki a kijelölt időtervnek (4*3 perc futás és 4 perc gyaloglás). Drágám, aki reggel szokott járni futni pihenőnapot tartott és velem együtt csinálta végig az edzést.
Azért a reggel, mert bár nem vagyok cukorból (és egy kis eső nem árt meg), de délutánra mondja a zivatart és este munkahelyi buli lesz ahova nem biztos hogy odaérnék, ha délután sz@rrá ázom.
Reggel egyébként jobb eszeni, mert feltöt energiával, csak annyi hogy nehezebben melegedek be mint délután, illetve korábban kell kelni (fúúj...:) ) hogy a munkába is beérjen az ember.
Útközben láttunk egy kacsát kiskacsákkal, a Nemzeti Színház mellett, olyan édesen "futottak" előttünk. Biztos halálra rémültek...Így gyorsan el is bújtak a sövény rejtekébe:)

Más: Adnátok tippet, hogy szakadó esőben hogy öltöztök fel? Baseballsapi (sima, vagy vmi különleges futós), vagy esőkabát?:) széldzseki,.. mert jön a szar idő és nem szeretném kihagyni a vasárnapi illetve a keddi edzést...

Vége az első hétnek.

szüdzsike | 2010-05-09 18:21:27 | Nincs hozzászólás!

Ma volt az első hét vége az edzésprogramból. Mára csak 20 perc volt előírva, és a végén hiányzott az a 4 perc hogy meglegyen a 3 km.

Kíváncsian várom a jövő hetet.

6 hetes 5 km-es edzésterv-START

szüdzsike | 2010-05-04 18:03:14 | 7 hozzászólás

A címből adódik a blogbejegyzés tartalma. Ma elkezdtem a honlap által összeállított 5km-es edzéstervet kezdőknek.

Azt tudtam hogy a mai edzés menni fog, hiszen korábban 2 km futás már ment.

Ez így is volt.

(Viszont útközben voltak más futók is, és feltűnt egy lány aki, minden koncepció nélkül fut/gyalogol a betonúton, ráadásul nem futócipőben....Hanem egy egyszerű utcai cipőben.

Még biztos nem fájt a térde, nem úgy mint anno nekem.)

 

Kíváncsi leszek a következő edzésnapra, hogy azt hogy fogom bírni, remélem hasonlóan mint a mait.