Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 540 259 km-t sportoltatok
just run :)

2 km

szüdzsike | 2010-04-29 11:29:31 | 2 hozzászólás

Tegnap sikerült 2 km-t lefutnom, bár közben megálltam 3 percet pihenni féltávnál. Igyekeztem tudatosan lassan futni, így is magas volt a pulzusom (160 végig) szóval nem éppen a zsírégető tartományom..:-) De lesz ez jobb is. A táv végén nagyon örültem, hogy igen valami elindult, kedzek emlékezni a mozgásból fakadó örömre :-).
Most viszont úgy döntöttem, hogy mgiscsak követni fogom az 5 km-es edzésprogramot, mert magammal könnyebben megalkuszom.
Talán annyit "csalok" hogy az első hetet kihagyom és rögtön a másodikkal kezdem.

Újrakezdés

szüdzsike | 2010-04-28 11:57:10 | Nincs hozzászólás!

Már vagy 3 szor kezdem újra a futást. Mindig eljutok a 4-5 km-es szintre, viszont télen egyszerűen lustaság és a hhideg miatt kimarad az edzés, és ilyenkor kezdhetem előről... Egyszerűen félek a téli futástól, mert gyerekkorom óta torokfájós vagyok főleg télen.
Teremben meg nem az igazi, de megkéne fogadnom, hogy most nem fogom abbahagyni, hanem ha mást nem teremben folytatom.
Eddig mindig úgy tornáztam fel magam a kilométerekre, hogy 1 km gyaloglás majd 1 km futás és ez mégegyszer.
Most talán gyorsabb lesz a 6 hetes 5km--es edzésterv alapján készülni. Úgy hogy jövő héttől nekiállok és kihagyom az első heti edzéstervet.
A cél nem csak az lenne hogy tényleg letudjak futni 5 vagy akár több km-t. A stressz amit a hétköznapok forgataga okoz kezd megviselni, és a futás az egy olyan rendszeres tevékenység lenne az életemben, ami emlékeimből fakadóan mindig kikapcsolt és felfrissített.
" Csak " futás.:)
Majd meglátom hogy alakul...