Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 225 132 km-t sportoltatok
Újrakezdés

Első bejegyzés, csak úgy céltalanul

zakka | 2006-07-17 18:57:00 | 4 hozzászólás

Hol is kezdjem? Talán ott, hogy eljutottam életem azon szakaszába, amikor tök feleslegesnek érzek mindenféle edzésnapló jellegű dolgot, meg egyáltalán az edzéseim olyan jellegű számszerűsített tárolását, amiből későbbi elemzések segítségével tervszerűség lenne felfedezhető. Nem, erre most jelenleg nincs szükségem, mint ahogy már rég leszoktam a karóráról és a pulzusmérőről is. Megvannak még, a szobám polcán várakoznak, hátha egyszer eszembe jut és felveszem őket. De nem, aludjanak még egy kicsit. :-)

Szóval épp ilyen állapotban élem napjaim, amikor jön ez a Sepi gyerek a hírrel, hogy elindult élesben ez az oldal. Kicsit gondolkodtam, hogy regisztráljak-e vagy sem, aztán végül mégis itt vagyok. Célom továbbra sincs az oldallal, csakis poénból fogom beírogatni az egyébként valós edzéseimet (igen, nekem olyanjaim is vannak :-) ), meg amúgy elvittem az fb topik 100000. hozzászólását, és ez kötelez valamire. :-) Még nem tudom, mi az összefüggés, de majd kitalálok valami jó indokot. Addig is a lényeg, hogy bár az index fórumos aktivitásom csökkent, azért még edzegetek, és terveim is vannak. Elég nagyok. Még idénre is. Neeem, nem az a bizonyos triatlon augusztusban, abból legfeljebb jövőre kérek ismét. (Szurkolni viszont szívesen lemennék idén.) Ez egy kellemes kis úszogatás, terv szerint október 13-14-én. 12 órás. Éjszaka. 50-es medencében. Zalaegerszegen. Na erre próbálom felkészíteni magam. 6 és fél óra alatt úsztam már 15 km-t poénból, különösebb felkészülés nélkül, erre most viszont készülnöm kell. :-) Szerencsére bejött a tavalyi munkahelyváltás, a mostani melóm mellett (kop-kop-kop) valószínűleg fogok tudni rendszeresen edzeni is, pihenni is. A felkészülés szempontjaival is tisztában vagyok... Az alapkondíciómmal lesz talán a legkevesebb gond, fejben is menni fog, az izomzatommal már dolgoznom kell a következő hónapokban, a legnagyobb feladat azonban a fogyás lesz. Legalább öt kilót le kell dobnom magamról úgy, hogy még plusz izmot is fogok felszedni addig. Az utóbbi hetekben már leadtam ötöt, ez volt a könnyebbik része. :-) Elvileg ha betartom a szigorított evési szabályaimat (minimális édesség, kisebb adagok, minőségibb kaja, 18 óra után nem eszem semmit), plusz rendszeresen edzem is, akkor mennie kell, mint ahogy már sikerült ez párszor korábban.

Na de az edzésekről is legyen szó. Tegnap, azaz vasárnap este kimentem a szokásos bringázós helyemre, a Körvasút sorra, könnyed 30 km-re. Kicsit fújt a szél, pont annyira, hogy legyen hűtés, de még épp ne akadályozzon. Kellemesen sütött a nap, egyik irányban szembe, a másik irányban figyelhettem az árnyékom magam előtt. :-) Rajtam kívül mások is bringáztak és futottak ott, volt egy bringás pasas, simán 35 feletti tempót ment a csomagokkal megrakott bringájával. Naná hogy rátapadtam, önérzet is van a világon. :-) Ma kimaradt az edzés, legközelebb holnap hajnalban megyek ki, 20 km-t tekerni.

 

4 hozzászólás

sepi 6523 napja
sepi képe

Nem mész Nagyatádra?:-) De gáz:-)

zakka 6523 napja
zakka képe
Épp azt írtam, hogy mennék szívesen, szurkolni. :-) Különben is megfogadtam, hogy legközelebb csak akkor megyek Nagyatádra egyéniben, ha rendesen készülök is rá. Talán jövőre sikerül. :-)
atom 6523 napja
atom képe
Hajrá. zakka, hajrá, Egerszeg! Nagyatádra meg gyere, kell az a kis szurkolás nekünk is, neked is (a jövő évi felkészülés első "edzéseként" ;-)) (Persze részemről továbbra is szigorúan csak váltóban...)
sepi 6523 napja
sepi képe
Hát jövőre nekem is kellene mennem már egy egyénire. Jó lenne rendesen felkészülni. Ez az idei év egyenlőre nekem is katasztrófa...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2010-08 hó (1 bejegyzés)
2010-04 hó (1 bejegyzés)
2010-02 hó (8 bejegyzés)
2007-02 hó (1 bejegyzés)
2006-10 hó (3 bejegyzés)
2006-09 hó (1 bejegyzés)
2006-08 hó (1 bejegyzés)
2006-07 hó (8 bejegyzés)