Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 011 784 km-t sportoltatok
Tekergések

Spekulációim

gyalogkakukk27 | 2010-04-25 18:35:20 | 2 hozzászólás

Bringáztam kicsit a hétvégén és közben konstatáltam ,-cáfolva a tegnapi CM-es nyilatkozatot-hogy az autósok továbbra is ****nak a fejünkre. Tegnap még csak-csak elfogadható volt a tekerés alatt tapasztalt viselkedés, de ma folyamatosan 20 centis távolsággal kerültek, a sebességről meg inkább ne is ejtsünk szót.

 

Mindebből az alábbi következtetések vontam le.

1. A bringa olcsó, minimális a fenntartási költsége, bárhová elvisz, levegőn vagyok, nincs rá kötelező meg súlyadó, és százon elmegy egy csomag szőlőcukorral, plussz egy liter folyadékkal, ízlés szerint.

Akinek meg töri a nemesebb felét a nyereg, az vegyen fekvőbringátKacsintás

2. Azt még csak-csak elhiszem, hogy egy 20 éves Opelből kispóroltak ezt-azt,  de egy ledlámpás Audiban nincs kormány????Nevetés  Bakker én 15-ért vettem a bicajt és ezen van, egy Audi mégiscsak drágább.

Továbbá pedál a bicajon is van. Kettő is. Márpedig én úgy tudom az autóba sem kell több, feltéve, hogy automata.

És (tudom hogy nem kezdünk mondatot éssel, de....Király), hogy fogunk mi bringások röhögni, amikor a kőolaj elfogy, a repcéből készült biodiesel ára az egekbe szökik, ha lesz egyáltalán, a többi környezetbarát tecnika pedig nem lesz elég fejlett, mert jelenleg nem áll érdekében a társadalom egyes rétegeinek, hogy támogassák azok fejlesztését. Na akkor fog átülni bringára minden punnyadttestű autós és röhögünk majd rajtuk, mert szélsebesen száguldunk el mellettük:D

 

Csak ezt ne mutassátok meg nekik, mert még a végén elgondolkoznak és átülnek most:D

Szenvedés

 

gyalogkakukk27 | 2010-04-01 08:38:45 | 11 hozzászólás

Kegyetlen fáradtan ébredtem ma reggel. Jó kedvvel, de erő nélkül indultam neki a mai futásnak. Nehéznek éreztem a lábaim, és ez rá is nyomta a bélyegét a körömre. Egyszerűen képtelen voltam felpörögni. A szívem és a tüdőm ment volna, de a lábaim nem hagyták magukat. 128-as pulzuson mentem végig.

De lehet, hogy néha ilyen tempót is kell menni??...

2012-04 hó (1 bejegyzés)
2010-04 hó (2 bejegyzés)
2010-03 hó (3 bejegyzés)
2010-02 hó (3 bejegyzés)