Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 011 229 km-t sportoltatok
Tekergések

Én a felelőtlen ígérgető

gyalogkakukk27 | 2010-02-26 19:07:56 | Nincs hozzászólás!

 

Tegnap megkeresett egy volt kolléga, hogy nem vennék-é neki két jegyet a SAPA utolsó hazai meccsére, vasárnapra. Miért ne? Nincs messze a jégcsarnok, még úgysem jártam arra, persze hogy elmegyek.

Csak azt hagytam ki a számításból, hogy 40 napos esőt jósolnak a sámánok kis hazánk fölé.Szóval nehezen, de nekiestem a hatalmas két és fél km-es távnak, bringával. Aminek valami ilyesmi lett az eredménye:

London, 3 fok erős szél, de a hajam kifogástalan

Székesfehérvár, 5 fok zuhogó eső, de a hajam még mindíg tart.

Most szóltak, hogy nincs is hajam. 

 

Kellemesen eláztam:D De megvan a jegy!!!

Whááá

gyalogkakukk27 | 2010-02-23 12:18:57 | 1 hozzászólás
Reggelre, mire letelt a műszak, a lábam megint akkora lett mint egy női kézilabda. Érzem, hogy nem lesz ennek jó vége. Pedig végre találtam magamnak valami normális elfoglaltságot.
A bringát ha levágják a lábam, akkor se hagyom abba, mert valami mozgás kell. Max. nem erőltetett menetben nyomom a kilométereket, hanem csak light-osan. Tavaly ez pofozta helyre a lábam, remélem most sem kell több. Jegelés, meg döglés egész nap.
Az már tuti, hogy ez nem egy hét kihagyás lesz, de folytatni szeretném a futást is.

Na ez most mi?

gyalogkakukk27 | 2010-02-21 19:54:04 | 4 hozzászólás

 

Ma megint jól sikerült a futás, de hét eleje óta vannak kisebb gondok a bal bokámmal. Tavaly el volt szakadva a bokaszalagom, gondoltam a tavalyi bringázás helyrerakta, de rá kellett döbbennem, hogy ez bizony már soha nem lesz a régi. Egész héten láttam, hogy dagadt, de komolyabb fájdalom nem jelentkezett, azonban ma reggel elgondolkodtam indulás után, hogy vissza kellene fordulnom. Nem tettem, ez nem lehet komoly, tavaly is mikor elkezdtem bringázni voltak vele kisebb gondok, de ez most nem olyan. Jövő héten pihi, mert minden lépés olyan, mintha szeget akarnának ütni egy hatalmas kalapáccsal a bokámba. Hát nem így terveztem, de nem akarok játszani vele, remélem egy hét pihi elég lesz és utána folytathatom ott ahol ma abbahagytam.

2012-04 hó (1 bejegyzés)
2010-04 hó (2 bejegyzés)
2010-03 hó (3 bejegyzés)
2010-02 hó (3 bejegyzés)