Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 869 585 km-t sportoltatok
Sportolok mert jólesik!

V. Pécsi éjszakai Futás avagy ahogy én láttam.

kissg | 2010-10-08 14:00:16 | Nincs hozzászólás!

Ismét eljött a várva várt éjszakai futás, most időben sikerült bejelentkeznem e-mailen. Immár 3. alaklommal készültem a táv teljesítésére.Vigyor

Egy fergeteges Csík zenekar koncert után fél 12 körül érkeztem, már népes csoport fogadott. A már ismerős arcok között ismételten új embereket ( számomra ismerősöket ) sikerült felfedezni. Többen voltuk akik régebbi éjszakaikon már találkoztunk.

Velem együtt 13 futó indult neki éjfélkor a szokott pályának, 1 kerékpáros kísérővel ( Peti ), mivel Szabolcs is végre a futók között volt.

Kellemes tempóban jó hangulatban, hol lihegve hol beszélgetve haladtunk. Mivel nem mindenki tudja még az egész távot lefutni a szokott helyeken rövidíthettek. A Király utcában az egyik asztaltól a „Nagyok vagytok” biztatást kaptuk, bár látszott, hogy hűvösebb őszi időben sokkal kevesebb emberrel találkozunk mint az előző hónapokban.

Autókból kaptunk még biztató kiáltásokat (üvöltéseket).

A Petőfi utca után kicsit szétszakadt a mezőny, mi bevárva az ifjúságot lassabban értük el a kórház teret.

Újabb rövidítési lehetőség a fiatalok a nagyposta felé vették az irányt mi Gáborral és kerékpáros kísérőnkkel Petivel a szokott útvonalat választottuk. A séta térnél láttuk, hogy az első csapat egyenesen ment a Jókai tér felé, mi a Széchenyi tér Jókai tér útvonalon mentünk, tartva az eredeti elképzelést. A Jókai utcában megjöttek Szabiék a fiatalokkal. 

Ezek után az OTP alatt becsatlakozott az első hosszútávon (célig) velünk tartó fiatalember.

A Jókai út aljától a szokott sprint következett a parkolóig. Majd megcsodálhattuk legifjabb társunk igen komoly hajráját. :)

8,6 kilóméter 55:27 alatt (saját idő).

 A végén finom teát ihattunk a rendezők jóvoltából.

Kellemes beszélgetésünknek a hűvös idő vetett véget, de valószínűleg a következő hónapban hasonló társasággal folytathatjuk.

2011-08 hó (1 bejegyzés)
2011-05 hó (1 bejegyzés)
2011-04 hó (1 bejegyzés)
2010-11 hó (1 bejegyzés)
2010-10 hó (1 bejegyzés)
2010-09 hó (1 bejegyzés)