Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 661 707 km-t sportoltatok
Kutyákfuttában

Cuha gazdi nagy futása...

Cuha | 2006-10-16 21:48:20 | 2 hozzászólás

Ma megvettem az első Nike cipőmet. Women's Air Structure Triax 9-et. Bár minden tanács azt mondja, hogy verseny előtt már egy hónappal szerezzük be az új cipőt, kénytelen vagyok csak 3 napot adni magamnak a bejáratásra. A régi cipőmet ugyanis elszaggattam. Na nem mintha nem lehetne még futni benne, de azért egy B-Bp váltóra mégse egy lyukas cipővel induljon az ember. Futottam már félmaratont vadi új Nike cipőben Nike Bowerman cipőteszt során, és nem törte föl a lábam. Igaz ez felépítésében is egy újfajta cipő, mint amit eddig hordtam. Megállapítást nyert, hogy pronáló lábam van, ezért kell nagy stabilitású cipő. Hamarosan elválik jól választottam-e.

Hát igen, bevállaltam a váltó tagságot a szupermaratonon. Ez lesz az első alkalom. Túlélésre játszom. Szerencsére a csapat többi tagja is. Le tudom futni a távokat azzal nem lesz gond, csak a sebbességem nem lesz túl nagy. Lassan de biztosan. Kár, hogy a kiskutyám nem jöhet velem, egész jól húz már.

Információm az nem sok van a versenyről. Legnagyobb gondom, hogy mit egyek majd, meg hogyan frissítek stb. Nővérem szerint ezen a versenyen mindig hideg, vacak idő van. Ez nem szokott zavarni, mert tájfutó versenyeken eléggé megedződtem már. Rossz idő miatt még soha nem halasztottak el versenyt. Futottam már jégesőben, havazásban, tavaszi hóolvadás miatti vízborította erdőben. Csak mély hóban nem csinálnak versenyt, mert az nem tájékozódás hanem nyomkövetés volna. Családom meg egyenesen hibbantnak vél hosszútávú futásért való próbálkozásaim miatt. De hát kell valami extrém az életben.Wink

2 hozzászólás

pen 6373 napja
pen képe

Szia Cuha!

Gratula az új cipődhöz! Azért a helyedben a régit is bepakolnám, B-Bp-es emlékeimben még élénken él, amikor egy esős nap után a cipőm nem száradt meg rendesen és bizony elő kellett venni a tartalék párat. Az útvonal mentén felállított frissítőállomások kínálata egyébként egészen jó szokott lenni, de azért a hosszabb távokra nem árt megbeszélni a csapatoddal 1-2 találkozót, ahol kívánságodnak megfelelő étellel-itallal látnak el. A verseny tájékoztató füzetében le van írva, mely pontokon találkozhatnak a csapatok autói a futókkal, így meg tudjátok előre tervezni az egészet. Fantasztikus hangulata van ennek a versenynek, nagyon fogod élvezni! Ha van kérdésed, nyugodtan írjál nekem. És persze nagy HAJRÁÁ!!

atom 6365 napja
atom képe
Szia Cuha! Na, milyen volt? :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2007-10 hó (1 bejegyzés)
2007-09 hó (3 bejegyzés)
2007-08 hó (1 bejegyzés)
2007-04 hó (2 bejegyzés)
2007-03 hó (2 bejegyzés)
2007-02 hó (1 bejegyzés)
2007-01 hó (1 bejegyzés)
2006-12 hó (1 bejegyzés)
2006-11 hó (4 bejegyzés)
2006-10 hó (6 bejegyzés)