Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 024 991 km-t sportoltatok
strike a pose

Megint valami új

sz.sz | 2009-07-08 09:42:06 | 2 hozzászólás

Tegnap részt vettem életem első 3/4 wellstep óráján. Lényeg: 3/4-es zenére megy a koreográfia. Lévén zenei ismereteim elég homályosak, és nem vagyok egy Beethoven sem, nálam a 3/4 zene =bécsi keröngő, így némiképp aggódtam, hogy fogok én itt andalogva lefáradni...jelentem

1. van gyorsabb 3/4-es zene mint a keringő

2. lefárasztottak

Szóval a normál step után fura volt a mozgás, kénytelen voltam előhívni - valahonnan igen mélyről - a kecsesebbik énem (valamiért erről a Szex és New Yorkból az istennőtorna c. jelenet villant be - remélem nem mozogtam olyan robotként, mint Miranda :)).

A zene lassabb volt, mint a normál aerobikon, viszont a koreográfia végére a pulzusom rendszerint a 150-60-as tartományban mozgott, így míg az old style-nál az adj ki magadból mindent szellem dominál, ez amolyan kecses és kifinomult  zsírégetésnek felelt meg - az elit aerobik.

Mindemellett egy érdekes kaland volt, kihívás tele új lépésekkel, összességében egy kellemes élménnyel gazdagodtam, és ha lehetőségem lesz próbálkozok még "kifinomultságom" (ha létezik) ily módon való fejlesztésén, de az ide nekem az oroszlánt is! aerobik még mindig a listavezető nálam! 

2 hozzászólás

AAni 5416 napja
AAni képe
Évek óta nem jártam aerobic órán. De komolyan mondom, a blogodat olvasva, lassan újra kedvet kapok. :)
Házisárkány 5416 napja
Házisárkány képe
Látom tetszik!Extáncos létemre én is négykézláb mentem haza az első után!!!!!
Hajrá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!