Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 026 968 km-t sportoltatok
strike a pose

Sportos vasárnap

sz.sz | 2009-07-06 15:12:40 | 2 hozzászólás

Mostanában aerobikban utazom, a koreografált fajtában, így a tegnapi sporttörténelmi jellegű tevékenységem nem képezi az edzésnaplóm történetét. 

Történt ugyanis tegnap, hogy eléetembe először körbetekertem egy pocsolyánál nagyobb vizet Laughing, a Velencei tavat 5-öd magammal. Tegnap a hajnali 7kor indultam otthonról kb. 10 km-nyi ébresztő tekeréssel az Örstől a Déliig. Mondjuk az Oktogontól nem is lett volna ildomos alukálni, mert addig még bicajút, de onnan a Jászai térig...hát szundikálva 4-5-ször lettem volna csak palacsinta. A Délitől kb. egy órás úton el is jutottunk Agárd city-be, ahol nekivágtunk a tónak - mármint körbekerülésileg. Nincs biciklis órám, de egy nem teljesen autentikus forrásból azt az infót szűrtem le, hogy kb. 40 km ez az út, ami reális is, mert kényelmesen nyugdíjasnak nem nevezhető tempóban 2 óra alatt végigvágtattunk (akarom mondani gurultunk) rajta...utána meg jöhetett a jól megérdemelt sör az agárdi strandon meg a lubickolás estig.

2 hozzászólás

Bozót 5417 napja
Bozót képe
Nem tudom, melyik úton mentetek, de a tó körbe kb 27km.

Klassz kis túra lehetett!
sz.sz 5417 napja
sz.sz képe
Nem teljesen a tó mentén, én csak a föl, meg le meg megint föl és meleg...és erre koncentráltam meg hogy a végén megörültem jééé már Velence :) akkor Agárd nincs messze! :) :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!