Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 909 587 km-t sportoltatok
Bogárka blog

Személyes vélemény nyilvánításom

SzBogárka | 2010-02-24 15:48:52 | 12 hozzászólás

Személyes vélemény nyilvánításom

- az edzésonline-os edzésértékelési opcióval kapcsolatban. A bejegyzés teljes mértékben személyes, aki nem ismer minket (a páromat, Ezüsthegyi Kabócát, és engem) az ne untassa vele önmagát.

Utóbbi egy hétben tűnt fel számomra, hogy valaki sportot űt abból, hogy egy, a portálon nyilvános edzésnaplóját vezető, heti 6-8 edzését óriási lelkesedéssel és motivációval végrehajtó, súlyosan látássérült (!!!) sporttársa - az én párom - edzéseit rendre lehúzza, "lepontozza".

Kedves Ismeretlen!

Gyermeki örömöd leled benne, hogy egy rendkívüli teljesítményt nyújtó, nagy hátránnyal küzdő, elszánt és hatalmas akaraterővel rendelkező sportembernek behúzod a napi edzésére az 1 pontot? Kérlek vállald a nevedet, és az indoklásodat, miért ér szerinted az elvégzett edzésmunka - a magyar osztályozás szabályai szerint - elégtelent?

Esetleg profi sportoló vagy, kimagasló eredményekkel, évtizedes tapasztalattal?
- Ez esetben, bár van saját edzője neki is, de kérlek, tiszteld meg Ezüsthegyi Kabócát bölcs tanácsaiddal, akár edzés hozzászólásként, akár privát üzenetben.

Magad is fogyatékossággal élsz és sportolsz? Bár nem ismerlek, nem hiszem, mert ha így lenne - valószínűleg nem lenne benned ez a rosszindulat. Ha nem, akkor kérlek gondolkozz el rajta, milyen lehet majdnem vakon ultrafutni, terepfutni, barlangászni, hegyet mászni - és úgy általában, élni, létezni, dolgozni - és keress más elfoglaltságot.

Személy szerint, én ezt a funkciót kizárólag az elismerésem kifejezésére használom, mint sokan mások. Az esetek 80%-ban a sportoló vagy 5 csillagot kap, vagy egyet sem. A kritikának persze mindig helye van, de megfelelően kifejezve.

Sporttársi üdvözlettel

SzBogárka - Vidács Kriszti

2011-03 hó (3 bejegyzés)
2011-02 hó (1 bejegyzés)
2010-02 hó (1 bejegyzés)
2009-11 hó (1 bejegyzés)
2009-06 hó (6 bejegyzés)
2009-05 hó (1 bejegyzés)